|
| Hvilken slags kød? Fra : SmaRTrxxv |
Dato : 02-05-05 21:41 |
|
Hej NG
Jeg har idag smagt på noget kød - som jeg ikke kender oprindelsen af, og
jeg synes ikke at kunne genkende det! Måske kan nogen her hjælpe--
Udseende
Kødet er helt lyst i farven, som kylling, men fibrene var mindre og
kødet mindre fast.
Smag:
Det smagte nærmest som noget vildt, lidt henad fasan og vildand, men dog
knap så kraftigt i smagen. Desuden var det lidt tørt..
M.v.h.
Thore Jensen
| |
Helle (02-05-2005)
| Kommentar Fra : Helle |
Dato : 02-05-05 22:33 |
|
"SmaRTrxxv" <glemdet@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:42769061$0$78281$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Hej NG
>
> Jeg har idag smagt på noget kød - som jeg ikke kender oprindelsen af, og
> jeg synes ikke at kunne genkende det! Måske kan nogen her hjælpe--
>
>
> Udseende
> Kødet er helt lyst i farven, som kylling, men fibrene var mindre og kødet
> mindre fast.
>
> Smag:
> Det smagte nærmest som noget vildt, lidt henad fasan og vildand, men dog
> knap så kraftigt i smagen. Desuden var det lidt tørt..
>
> M.v.h.
> Thore Jensen
Hvor har du smagt det henne og i hvilken forbindelse?
Jeg tænker lidt på om det måske er kanin? det har jeg dog aldrig selv
smagt...
| |
Jeppe Vestergaard (03-05-2005)
| Kommentar Fra : Jeppe Vestergaard |
Dato : 03-05-05 06:28 |
|
> Jeg tænker lidt på om det måske er kanin? det har jeg dog aldrig selv
> smagt...
Fra de gange jeg for længe siden har smagt kanin mindes jeg, at det er
forholdsvist saftigt.
--
Mvh.
Jeppe Vestergaard, Aalborg
Email: Jeppe at dailyrush denmark - omskriv selv.
| |
Jonas Kofod (02-05-2005)
| Kommentar Fra : Jonas Kofod |
Dato : 02-05-05 22:39 |
|
"SmaRTrxxv" <glemdet@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:42769061$0$78281$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Hej NG
>
> Jeg har idag smagt på noget kød - som jeg ikke kender oprindelsen af, og
> jeg synes ikke at kunne genkende det! Måske kan nogen her hjælpe--
>
>
> Udseende
> Kødet er helt lyst i farven, som kylling, men fibrene var mindre og
> kødet mindre fast.
>
> Smag:
> Det smagte nærmest som noget vildt, lidt henad fasan og vildand, men dog
> knap så kraftigt i smagen. Desuden var det lidt tørt..
Due - vagtel?
| |
Aragorn Elessar (02-05-2005)
| Kommentar Fra : Aragorn Elessar |
Dato : 02-05-05 23:47 |
|
"SmaRTrxxv" <glemdet@nospam.dk> wrote in message
news:42769061$0$78281$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Hej NG
>
> Jeg har idag smagt på noget kød - som jeg ikke kender oprindelsen af, og
> jeg synes ikke at kunne genkende det! Måske kan nogen her hjælpe--
>
>
> Udseende
> Kødet er helt lyst i farven, som kylling, men fibrene var mindre og
> kødet mindre fast.
>
> Smag:
> Det smagte nærmest som noget vildt, lidt henad fasan og vildand, men dog
> knap så kraftigt i smagen. Desuden var det lidt tørt..
>
> M.v.h.
> Thore Jensen
Struds? (edderpivme' tørt! *G*)
kalkun? (ditto...)
Venlig hilsen
Aragorn_DK
--
=================
www.welles.dk
www.bmwmc.dk
www.furnituretiger.dk
=================
| |
Klaus Alexander Seis~ (03-05-2005)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 03-05-05 07:17 |
|
Aragorn Elessar skrev:
>> Kødet er helt lyst i farven, som kylling, men [...]
>> [...]
>
> Struds? (edderpivme' tørt! *G*)
Det må vist komme an på både strudsen og tillavningen. Jeg har fået
den møreste, saftige strudsebøf i Zimbabwe for nogle år siden.
Og så er strudsekød ikke lyst som kylling, men rødt som oksefilet.
--
Klaus Alexander Seistrup
Magnetic Ink, Copenhagen, Denmark
http://magnetic-ink.dk/
| |
Aragorn Elessar (03-05-2005)
| Kommentar Fra : Aragorn Elessar |
Dato : 03-05-05 10:41 |
|
"Klaus Alexander Seistrup" <klaus@seistrup.dk> wrote in message
news:slrnd7e5r2.p1t.klaus@main.szn.dk...
> Aragorn Elessar skrev:
>
> >> Kødet er helt lyst i farven, som kylling, men [...]
> >> [...]
> >
> > Struds? (edderpivme' tørt! *G*)
>
> Det må vist komme an på både strudsen og tillavningen. Jeg har fået
> den møreste, saftige strudsebøf i Zimbabwe for nogle år siden.
Jep klart - den struds jeg fik var drøntør.
> Og så er strudsekød ikke lyst som kylling, men rødt som oksefilet.
>
> --
> Klaus Alexander Seistrup
Jep, rødt allright - kan godt huske det nu du siger det.
Det smager pragtfuldt, men hvis tillavningen er forkert, er det edderpivme'
en tør oplever! *G*
Venlig hilsen
Aragorn_DK
--
=================
www.welles.dk
www.bmwmc.dk
www.furnituretiger.dk
=================
| |
Louise (03-05-2005)
| Kommentar Fra : Louise |
Dato : 03-05-05 12:21 |
|
> Jeg har idag smagt på noget kød - som jeg ikke kender oprindelsen af, og
> jeg synes ikke at kunne genkende det! Måske kan nogen her hjælpe--
>
>
> Udseende
> Kødet er helt lyst i farven, som kylling, men fibrene var mindre og kødet
> mindre fast.
>
> Smag:
> Det smagte nærmest som noget vildt, lidt henad fasan og vildand, men dog
> knap så kraftigt i smagen. Desuden var det lidt tørt..
Mit gæt er kanin. Men om det er tørt eller ej afhæger meget af
tilberedningen...
Louise
| |
SmaRTrxxv (04-05-2005)
| Kommentar Fra : SmaRTrxxv |
Dato : 04-05-05 14:17 |
|
Louise wrote:
>
>
> Mit gæt er kanin. Men om det er tørt eller ej afhæger meget af
> tilberedningen...
>
> Louise
>
Der er flere gæt på kanin, det var også umiddelbart mit eget bud..
Beklagevis er min oplevelse fra en sandwich, fra et pizzaria..Hvor det
angiveligvis skulle have været kyllingfyld.. og med tidligere sager om
"alternativt kød" f.eks den sag fra holstebro, så bliver man lidt
mistænksom
Thore
| |
Peter Westh (04-05-2005)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 04-05-05 22:00 |
|
"SmaRTrxxv" <glemdet@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:4278cb39$0$67257$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Louise wrote:
> Beklagevis er min oplevelse fra en sandwich, fra et pizzaria..Hvor det
> angiveligvis skulle have været kyllingfyld.. og med tidligere sager om
> "alternativt kød" f.eks den sag fra holstebro, så bliver man lidt
> mistænksom
Jeg vil så tro det du har fået er en gammel sej suppehøne behandlet med
kødmørner af en slags.
/P
| |
|
|