"Klaus Alexander Seistrup" <klaus@seistrup.dk> skrev i en meddelelse
news:slrnd7d5cv.nn6.klaus@main.szn.dk...
> Helle skrev:
>
>> Ja letmælken skal jo nok i for vædens skyld men jeg ved ikke
>> hvor meget man skal gå hen og lave om på opskriften mht at
>> udskifte mælk med boullion og rasp med havregryn, den skal
>> jo helst være lige så "slank" som oprindeligt.
>
> Nu har jeg ganske vist ikke rasp i huset, men der kan umuligt
> være den store forskel på rasp og havregryn, og heller ikke på
> bouillon og letmælk. Til gengæld vil jeg tro at havregyn for-
> klistrer bedre end rasp, og at bouillon giver en bedre smag end
> letmælk.
>
> Men hvis du har husket at lade væden fra champignonerne koge
> væk, og osse at tilsætte æg, har jeg ikke nogen bud på hvorfor
> din postej blev ved med at være flydende.
>
> --
> Klaus Alexander Seistrup
> Magnetic Ink, Copenhagen, Denmark
>
http://magnetic-ink.dk/
Hm men så vil jeg prøve at komme havregryn i i stedet for, bare ligeså meget
havregryn som der står med rasp? hvordan boullion? skal jeg opløse en
terning i noget vand eller hvordan? Og hvor meget? Jeg har noget flydende
grøntsagsboullion i en lille flaske, men hvor meget af det skal jeg bruge
ift den ene dl der står mht letmælk?