|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Kapers...Hvad bruger jeg dem til? Fra : Per Madsen
 | 
 Dato :  29-04-05 23:20
 | 
 |  | 
 
            Har haft et glas kapers stående i et stykke tid nu. Købte dem i et svagt
 øjeblik uden mål for øje. 
 Synes egenlig ikke jeg støder på retter hvor de bruges. Har I nogle gode
 forslag?!
 -- 
 Mhv. Per Madsen
 Blog: http://www.madsenblog.tk ....music, news, mac etc. etc.
            
             |  |  | 
  jubija@yahoo.dk (30-04-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : jubija@yahoo.dk
 | 
 Dato :  30-04-05 00:12
 | 
 |  | 
 
            On Sat, 30 Apr 2005 00:20:28 +0200, permandREMOVETHIS@cool.dk (Per
 Madsen) wrote:
 >Har haft et glas kapers stående i et stykke tid nu. Købte dem i et svagt
 >øjeblik uden mål for øje. 
 >Synes egenlig ikke jeg støder på retter hvor de bruges. Har I nogle gode
 >forslag?!
 Her er 62 opskrifter hvori kapers indgår
http://www.sol.dk/madogvin/searchRecipes.cgi?ing=kapers42++ Vitello Tonato er en af de gode...
            
             |  |  | 
  Astrid Lund (30-04-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Astrid Lund
 | 
 Dato :  30-04-05 00:14
 | 
 |  | On Sat, 30 Apr 2005 00:20:28 +0200, permandREMOVETHIS@cool.dk (Per
 Madsen) wrote:
 
 >Har haft et glas kapers stående i et stykke tid nu. Købte dem i et svagt
 >øjeblik uden mål for øje.
 >Synes egenlig ikke jeg støder på retter hvor de bruges. Har I nogle gode
 >forslag?!
 
 Biff tartar, eller kanskje på dansk - bøf tartar? Med rå løkringer,
 kapers, pepper, rødbeter, godt dansk rugbrød, rå eggeplomme?
 
 
 --
 Astrid
 
 
 |  |  | 
  Bo Warming (30-04-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Bo Warming
 | 
 Dato :  30-04-05 06:46
 | 
 |  | "Astrid Lund" <Astrid@hjemme.net> wrote in message
 news:orf57118cilj74fsiea7av4pm324v1hb6d@4ax.com...
 > On Sat, 30 Apr 2005 00:20:28 +0200, permandREMOVETHIS@cool.dk (Per
 > Madsen) wrote:
 >
 >>Har haft et glas kapers stående i et stykke tid nu. Købte dem i et svagt
 >>øjeblik uden mål for øje.
 >>Synes egenlig ikke jeg støder på retter hvor de bruges. Har I nogle gode
 >>forslag?!
 >
 > Biff tartar, eller kanskje på dansk - bøf tartar? Med rå løkringer,
 > kapers, pepper, rødbeter, godt dansk rugbrød, rå eggeplomme?
 
 Revet peberrod gør sig også fint med råt, magert, findelt okseinderlår -
 eller blot forhåndenværende hakket ox.
 
 Et problem for perfektionister uden gehør er at de tror at alle disse
 ingredienser til rå ox behøves. En eller nul gir også god tartar.
 
 "Ejer du mere end otte ting, ejer tingene dig" sagde Diogenes der boede i en
 tønde, og zenbuddhisterne. Kan man smage mere end 3-6 krydderier samtidig -
 falder de ikke over hinandens ben? Smagsløg har vel grænser - når jeg
 blander karry-ingredienser  er jeg sikker på at "smagsstoffer i trængsel" er
 resourcespild.
 
 Hver af ovennævnte tilbehør er jo fra naturens side et gastronomisk
 kunstværk i sig selv - jeg spiser kapers ren som slik eller på
 leverpostej(pate)  hvor asier/agurkesalat var normen i min barndoms
 madpakke. Oliven og jalapenos kan også med fordel gå som "surt", når man har
 råd
 
 Hvis man gider blande oliven i manhattan og man gider Bloody Mary, så kan
 man også smide kapers i enhver stærk cocktail som sidstnævnte, som "surt
 chok". Improvisation er sjovere end opskrifter, siger erfarne og blærede
 kokke - livet skal være en leg - det man ikke dør af bliver man stærkere
 (læs klogere) af. Kun når gæster, behøves fortilfælde.
 
 NB xpost : SPROGLIGT: Var tartarer vilde øst-øst-østlige kirgiserryttere,
 som sad på kødklumpen for at holde spyfluer væk og så bed af den rå? HVAD
 KOMMER TARTAR ORDET AF - er det bare fransk skønlitteraturs (Dumas)
 variation over ordet "barbar"?
 
 
 
 
 |  |  | 
  Astrid Lund (30-04-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Astrid Lund
 | 
 Dato :  30-04-05 00:16
 | 
 |  | 
 
            On Sat, 30 Apr 2005 00:20:28 +0200, permandREMOVETHIS@cool.dk (Per
 Madsen) wrote:
 >Har haft et glas kapers stående i et stykke tid nu. Købte dem i et svagt
 >øjeblik uden mål for øje. 
 >Synes egenlig ikke jeg støder på retter hvor de bruges. Har I nogle gode
 >forslag?!
 - eller prøv å søke litt:
http://google.startsiden.no/index_no.html?q=Kapers%2Bbruk&lr=lang_no Lykke til!
 Mvh
 --
 Astrid
            
             |  |  | 
  Kevin Edelvang (30-04-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  30-04-05 00:42
 | 
 |  | 
 Per Madsen wrote:
 > Har haft et glas kapers stående i et stykke tid nu. Købte dem i et
 svagt
 > øjeblik uden mål for øje.
 > Synes egenlig ikke jeg støder på retter hvor de bruges. Har I nogle
 gode
 > forslag?!
 
 Uhm ja, hvad med spaghetti a la putanesca (luderens spaghetti)?
 
 Jeg laver jo mad uden opskrifter, men prøver alligevel (4 personer):
 
 4-8 fed hvidløg (hvor hvidløget kan du li det?)
 et glas ansjosfiletter i olie
 et lille glas kapers
 en stor håndfuld gode, sorte oliven (med sten)
 
 Det hele snittes (oliven udstenes) og steges i nogle minutter i
 olivenolie i en pande eller gryde. En liter passerede tomater hældes
 over og retten bringes til kogepunktet 2 hele chilier sænkes i.
 
 Retten simrer en time eller mere. Chilier tages op, når den har
 opnået ønsket styrke.
 
 Serveres med friskkogt spaghetti og uden parmesanost :)
 
 En god ret - styrkende og bister, men giver en allerhelvedes dårlig
 ånde.
 
 Mvh
 Kevin Edelvang
 
 
 
 |  |  | 
  Astrid Lund (30-04-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Astrid Lund
 | 
 Dato :  30-04-05 01:56
 | 
 |  | 
 
            On 29 Apr 2005 16:42:27 -0700, "Kevin Edelvang" <barok@mail.dk> wrote:
 >Uhm ja, hvad med spaghetti a la putanesca (luderens spaghetti)?
 *klipp*
 Er du kokk, Kevin? Dette høres jo unektelig godt ut - og jeg har sett
 lignende oppskrift før uten egentlig å se på det. Men sannelig, jeg
 visste ikke at luddere hadde _så_ god tid    Kan man forresten kutte ut oliven uten at smaken blir vesentlig
 endret? Eller kan oliven erstattes med andre ting? Jeg kunne tenkt meg
 å servere dette til noen som ikke liker oliven, og da er det litt
 vanskelig _med_.
 --
 Astrid
            
             |  |  | 
   Kevin Edelvang (30-04-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  30-04-05 03:05
 | 
 |  | 
 
            Astrid Lund wrote:
 > Er du kokk, Kevin?
 Nej, bare mad-freak, der har boet i Italien og "stået i lære" hos en ægte 
 romersk mamma    > Kan man forresten kutte ut oliven uten at smaken blir vesentlig
 > endret? Eller kan oliven erstattes med andre ting? Jeg kunne tenkt meg
 > å servere dette til noen som ikke liker oliven, og da er det litt
 > vanskelig _med_.
 hmm... Bumbum. Jeg er ikke meget for det, men jo, det kan du sikkert godt. 
 Kan de overhovedet lide kapers så? Men prøv endelig uden oliven og lad mig 
 høre, hvordan det gik. Eller hak dem så fint, de ikke kan se, det er oliven 
   Ellers er der jo altid en god omgang Penne al arrabiata, hvis du bare godt 
 kan lide hylende stærke pastaretter, men uden "alt det klamme" (fisk, 
 oliven, kapers).
 Mvh
 Kevin Edelvang 
            
             |  |  | 
    JS (30-04-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : JS
 | 
 Dato :  30-04-05 10:20
 | 
 |  | 
 "Kevin Edelvang" <virker@ikke.invalid> skrev i en meddelelse 
 news:4272e7c8$0$79456$14726298@news.sunsite.dk...
 > Astrid Lund wrote:
 >
 >> Er du kokk, Kevin?
 >
 > Nej, bare mad-freak, der har boet i Italien og "stået i lære" hos en ægte 
 > romersk mamma    >
 >> Kan man forresten kutte ut oliven uten at smaken blir vesentlig
 >> endret? Eller kan oliven erstattes med andre ting? Jeg kunne tenkt meg
 >> å servere dette til noen som ikke liker oliven, og da er det litt
 >> vanskelig _med_.
 >
 > hmm... Bumbum. Jeg er ikke meget for det, men jo, det kan du sikkert godt. 
 > Kan de overhovedet lide kapers så? Men prøv endelig uden oliven og lad mig 
 > høre, hvordan det gik. Eller hak dem så fint, de ikke kan se, det er 
 > oliven    >
 > Ellers er der jo altid en god omgang Penne al arrabiata, hvis du bare godt 
 > kan lide hylende stærke pastaretter, men uden "alt det klamme" (fisk, 
 > oliven, kapers).
 Har du en opskrift?    |  |  | 
     Kevin Edelvang (01-05-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  01-05-05 00:45
 | 
 |  | 
 
            JS wrote:
 > Har du en opskrift?    Jeg kan da prøve...    Svits et finthakket løg med ca. 100 gram finthakket spæk (evt. røget spæk 
 eller bacon) og finthakket hvidløg efter smag (jeg ville bruge omkring 5 
 fed) i olivenolie i gryde eller pande i omkring 5-10 minutter for svag 
 varme. Det skal syde godt, men må ikke "bide" i gryden - det må ikke brunes, 
 men højst blive "gyldent".
 Tilsæt chilli efter smag (jeg ville finthakke to hele chillier af moderat 
 styrke uden kerner - nogle kan klare mere, andre mindre).
 Tilsæt en flaske passerede tomater (1 liter) og et halvt bund finthakket, 
 bredbladet persille og lad det koge i så lang tid som muligt, gerne 1 times 
 tid. Har man ikke tiden, kan man tilsætte det halve af tomaterne og lade det 
 koge et kvarter.
 Serveres typisk med penne kogt al dente og revet pecorino.
 Mvh
 Kevin Edelvang 
            
             |  |  | 
      Mrs Krabappel (15-05-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mrs Krabappel
 | 
 Dato :  15-05-05 23:58
 | 
 |  | 
 
            "Kevin Edelvang" <virker@ikke.invalid> wrote in message
 news:4274185c$0$79463$14726298@news.sunsite.dk...
 > JS wrote:
 >
 > > Har du en opskrift?    >
 > Jeg kan da prøve...    >
 > Svits et finthakket løg med ca. 100 gram finthakket spæk (evt. røget spæk
 > eller bacon) og finthakket hvidløg efter smag (jeg ville bruge omkring 5
 (SNIP)
 det her er en amatriciana, ikke arrabbiata, ikk'?    Sandra
            
             |  |  | 
    Astrid Lund (30-04-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Astrid Lund
 | 
 Dato :  30-04-05 13:13
 | 
 |  | 
 
            On Sat, 30 Apr 2005 04:05:03 +0200, "Kevin Edelvang"
 <virker@ikke.invalid> wrote:
 >Astrid Lund wrote:
 >
 >> Er du kokk, Kevin?
 >
 >Nej, bare mad-freak, der har boet i Italien og "stået i lære" hos en ægte 
 >romersk mamma    Det høres spennende ut! Det må ha vært meget lærerikt, antar jeg! Er
 hun fra Roma, siden du sier "romersk"? Sitter her med kokeboka til
 "The Sopranos" - og her finner jeg jammen Spaghetti Puttanesca. Si fra
 hvis du vil jeg skal poste den!
 >
 >> Kan man forresten kutte ut oliven uten at smaken blir vesentlig
 >> endret? Eller kan oliven erstattes med andre ting? Jeg kunne tenkt meg
 >> å servere dette til noen som ikke liker oliven, og da er det litt
 >> vanskelig _med_.
 >
 >hmm... Bumbum. Jeg er ikke meget for det, men jo, det kan du sikkert godt. 
 >Kan de overhovedet lide kapers så? Men prøv endelig uden oliven og lad mig 
 >høre, hvordan det gik. Eller hak dem så fint, de ikke kan se, det er oliven 
 >   God idè! Ellers er jeg litt skeptisk til ansjos/sardiner i slik mat,
 synes det passer best på brødskiva    Men jeg hadde hatt moro av å
 prøve en gang - med alt sammen i. Meget finhakket oliven, ja. Ikke
 dumt! Man må jo prøve noe nytt for å finne ut om man liker det eller
 ikke    >
 >Ellers er der jo altid en god omgang Penne al arrabiata, hvis du bare godt 
 >kan lide hylende stærke pastaretter, men uden "alt det klamme" (fisk, 
 >oliven, kapers).
 Liker sterk mat ja!
 --
 Astrid
            
             |  |  | 
     Kevin Edelvang (01-05-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  01-05-05 00:27
 | 
 |  | 
 
            Astrid Lund wrote:
 > Det høres spennende ut! Det må ha vært meget lærerikt, antar jeg! Er
 > hun fra Roma, siden du sier "romersk"?
 Ja det - det er nu engang den eneste måde, man bliver romersk på. Jeg boede 
 et år i Rom og tog hjem til Danmark for ca. et år siden.
 > Sitter her med kokeboka til
 > "The Sopranos" - og her finner jeg jammen Spaghetti Puttanesca. Si fra
 > hvis du vil jeg skal poste den!
 Lad os bare høre, hvis der er væsentlige forskelle.
 > God idè! Ellers er jeg litt skeptisk til ansjos/sardiner i slik mat,
 > synes det passer best på brødskiva    Rigtige små, italienske ansjoser bruges i al slags made i Italien - og så 
 bør vi også turde forsøge os. En sådan brug af spegefisk (nærmest som 
 krydderi) stammer helt tilbage fra antikken.
 > Men jeg hadde hatt moro av å
 > prøve en gang - med alt sammen i. Meget finhakket oliven, ja. Ikke
 > dumt! Man må jo prøve noe nytt for å finne ut om man liker det eller
 > ikke    Just præcis.
 Mvh
 Kevin Edelvang 
            
             |  |  | 
      Astrid Lund (01-05-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Astrid Lund
 | 
 Dato :  01-05-05 12:04
 | 
 |  | 
 
            On Sun, 1 May 2005 01:27:15 +0200, "Kevin Edelvang"
 <virker@ikke.invalid> wrote:
 >Astrid Lund wrote:
 >
 >
 >> Det høres spennende ut! Det må ha vært meget lærerikt, antar jeg! Er
 >> hun fra Roma, siden du sier "romersk"?
 >
 >Ja det - det er nu engang den eneste måde, man bliver romersk på. Jeg boede 
 >et år i Rom og tog hjem til Danmark for ca. et år siden.
 Det forklarer saken!
 >
 >> Sitter her med kokeboka til
 >> "The Sopranos" - og her finner jeg jammen Spaghetti Puttanesca. Si fra
 >> hvis du vil jeg skal poste den!
 >
 >Lad os bare høre, hvis der er væsentlige forskelle.
 Skal vi se: Litt forskjellig fra din, men nå har jeg hatt boka
 oppslått på denne oppskriften siden i går, så jeg poster den likevel,
 jeg    4-6 porsjoner
 3 fedd hvitløk, finhakket (det var lite, synes jeg?)
 1 liten peperonico eller chili, hakket, eller en klype chiliflak eller
 chilipulver
 3/4 dl olivenolje
 600 g modne plommetomater, flådde, hakkede, frøene fjernet, eller 1
 boks flådde, silte og hakkede italienske tomater
 1 ts tørket oregano
 Salt
 1 dl hakkede oliven i olje
 1 dl kapers, skylt
 8-12 fileter italiensk eller spansk ansjos i olje, silt
 1/2 dl frisk bladpersille, finhakket
 1/2 kg spaghetti
 Stek hvitløk og chili i olivenolje i en stor kjele over lav varme til
 hvitløken er gyllen. Skru opp til middels varme og ha i tomater,
 oregano og en klype salt. La sausen putre i 15-20 minutter til den har
 begynt å tykne. Rør inn oliven, kapers, ansjos og persille og la koke
 et par min. til. Spaghettien kokes til den er al dente, sil fra vannet
 og ha den i kjelen med sausen. Blandes godt, og serveres.
 >
 >> God idè! Ellers er jeg litt skeptisk til ansjos/sardiner i slik mat,
 >> synes det passer best på brødskiva    >
 >Rigtige små, italienske ansjoser bruges i al slags made i Italien - og så 
 >bør vi også turde forsøge os. En sådan brug af spegefisk (nærmest som 
 >krydderi) stammer helt tilbage fra antikken.
 "Ekte" ansjos er vanskelig å få tak i i Norge, men kanskje jeg skal
 prøve en velassortert innvandrerbutikk, muligens kan jeg få tak i det
 der, kanskje?
 --
 Astrid
            
             |  |  | 
       Kevin Edelvang (02-05-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  02-05-05 00:40
 | 
 |  | Astrid Lund wrote:
 
 > 4-6 porsjoner
 
 I essensen er opskriften ikke meget forskellig fra "min". Jeg ville ikke
 være betænkelig ved at tilsætte bredbladet persille, friskhakket, men ville
 bestemt udelade oregano. Det hører sig ikke til i denne ret efter min
 mening. Persillen vil give retten et frisk pift.
 
 > "Ekte" ansjos er vanskelig å få tak i i Norge, men kanskje jeg skal
 > prøve en velassortert innvandrerbutikk, muligens kan jeg få tak i det
 > der, kanskje?
 
 Jeg tvivler. I Danmark kan man få det i de bedste (og dyreste) supermarkeder
 samt i italienske specialbutikker. Et lille glas (ca. 15 filetter) koster
 ca. 20 danske kroner. Anden fisk duer desværre ikke i denne ret - f.eks.
 sardiner går ikke. Så hellere udelade fisken.
 
 Mvh
 Kevin Edelvang
 
 
 
 
 |  |  | 
        Astrid Lund (02-05-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Astrid Lund
 | 
 Dato :  02-05-05 10:04
 | 
 |  | 
 
            On Mon, 2 May 2005 01:39:40 +0200, "Kevin Edelvang"
 <virker@ikke.invalid> wrote:
 >Astrid Lund wrote:
 >
 >> 4-6 porsjoner
 >
 >I essensen er opskriften ikke meget forskellig fra "min". Jeg ville ikke 
 >være betænkelig ved at tilsætte bredbladet persille, friskhakket, men ville 
 >bestemt udelade oregano. Det hører sig ikke til i denne ret efter min 
 >mening. Persillen vil give retten et frisk pift.
 Ok, det skal jeg huske.
 >
 >> "Ekte" ansjos er vanskelig å få tak i i Norge, men kanskje jeg skal
 >> prøve en velassortert innvandrerbutikk, muligens kan jeg få tak i det
 >> der, kanskje?
 >
 >Jeg tvivler. I Danmark kan man få det i de bedste (og dyreste) supermarkeder 
 >samt i italienske specialbutikker. Et lille glas (ca. 15 filetter) koster 
 >ca. 20 danske kroner. Anden fisk duer desværre ikke i denne ret - f.eks. 
 >sardiner går ikke. Så hellere udelade fisken.
 Da får jeg være på utkikk etter italiensk ansjos på de større
 butikkene. Jeg har skjønt at det må være ekte saker. Har slengt ut
 spørsmålet på den norske matgruppa, der var det en som hadde fått det
 servert og synes det var kjempegodt. Da han skulle prøve selv husket
 han ikke om det skulle være ansjos eller sardiner, og han valgte det
 siste. Matlysta forsvant    Så det er viktig med ordentlige
 ingredienser...
 --
 Astrid
            
             |  |  | 
  Per Madsen (30-04-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Per Madsen
 | 
 Dato :  30-04-05 14:18
 | 
 |  | 
 
            Tak skal I ha',- nu har jeg noget at gå ud fra...
 Takker    -- 
 Mhv. Per Madsen
 Blog: http://www.madsenblog.tk ....music, news, mac etc. etc.
            
             |  |  | 
  ThomasB (30-04-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : ThomasB
 | 
 Dato :  30-04-05 08:28
 | 
 |  | "Per Madsen" <permandREMOVETHIS@cool.dk> skrev i en meddelelse
 > Har haft et glas kapers stående i et stykke tid nu. Købte dem i et svagt
 > øjeblik uden mål for øje.
 > Synes egenlig ikke jeg støder på retter hvor de bruges. Har I nogle gode
 > forslag?!
 
 Næste gang du laver hakkebøffer, så bland en lille håndfuld i hver bøf.
 
 Det smager rigtig godt.
 
 Mvh Thomas
 
 
 
 
 |  |  | 
  Bo Warming (01-05-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Bo Warming
 | 
 Dato :  01-05-05 20:36
 | 
 |  | "ThomasB" <usenet*fjern*@*fjern*2ma2.dk> wrote in message
 news:4273337a$0$156$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > "Per Madsen" <permandREMOVETHIS@cool.dk> skrev i en meddelelse
 >> Har haft et glas kapers stående i et stykke tid nu. Købte dem i et svagt
 >> øjeblik uden mål for øje.
 >> Synes egenlig ikke jeg støder på retter hvor de bruges. Har I nogle gode
 >> forslag?!
 >
 > Næste gang du laver hakkebøffer, så bland en lille håndfuld i hver bøf.
 >
 > Det smager rigtig godt.
 
 Yep - alt du tilsætter kapers, smager af kapers og det er så ligegyldigt om
 det er fineste bøftartar eller billigste makrel i tomat
 
 Hakkebøf med dobblet så meget kapers som oksekød er skønt - hurtigt i
 mikrobølgeovnen - Mums.
 Prisen pr gram vegetarmad der plejer at være bagatel er her mere end hvad
 kødet koster.
 
 Min farmor havde mange nasturtie-blomster i sin have og kapers er vist frø
 (eller blomsterbunde) af denne plante - kan dyrke dem selv?
 
 
 
 
 |  |  | 
  Kasper Malmberg (30-04-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kasper Malmberg
 | 
 Dato :  30-04-05 10:47
 | 
 |  | Per Madsen wrote:
 > Har haft et glas kapers stående i et stykke tid nu. Købte dem i et svagt
 > øjeblik uden mål for øje.
 > Synes egenlig ikke jeg støder på retter hvor de bruges. Har I nogle gode
 > forslag?!
 >
 Jeg har et par gange, hos nogle venner fået, frisk laks, ovnbagt på et
 saltlag, og en kapers/peberod sovs til, nøj hvor er den sovs lækker..
 Har desværri ikke opskriften
 
 MVH
 Kasper Malmberg
 
 
 |  |  | 
  Bjarne K (03-05-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Bjarne K
 | 
 Dato :  03-05-05 13:15
 | 
 |  | 
 
            "Kasper Malmberg" <malmbergFJERN@gmail.comFJERN> wrote in message
 news:4273541e$0$67256$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
 > Per Madsen wrote:
 > saltlag, og en kapers/peberod sovs til, nøj hvor er den sovs lækker..
 > Har desværri ikke opskriften
 >
 > MVH
 > Kasper Malmberg
 Ja, men så har du jo en opgave til næste uge    Med venlig hilsen
 Bjarne K.
            
             |  |  | 
  Nuser (30-04-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Nuser
 | 
 Dato :  30-04-05 14:38
 | 
 |  | 
 "Per Madsen" <permandREMOVETHIS@cool.dk> skrev i en meddelelse 
 news:1gvt24k.1nchzl61ut0cqoN%permandREMOVETHIS@cool.dk...
 > Har haft et glas kapers stående i et stykke tid nu. Købte dem i et svagt
 > øjeblik uden mål for øje.
 > Synes egenlig ikke jeg støder på retter hvor de bruges. Har I nogle gode
 > forslag?!
 Oven på en rugbrøds mad med makrel i tomat. GUF
 Hilsen Nuser
 >
 > -- 
 > Mhv. Per Madsen
 > Blog: http://www.madsenblog.tk > ...music, news, mac etc. etc. 
            
             |  |  | 
  Padmé Amidala (01-05-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Padmé Amidala
 | 
 Dato :  01-05-05 07:29
 | 
 |  | On Sat, 30 Apr 2005 00:20:28 +0200, Per Madsen wrote:
 
 > Har haft et glas kapers stående i et stykke tid nu. Købte dem i et svagt
 > øjeblik uden mål for øje.
 > Synes egenlig ikke jeg støder på retter hvor de bruges. Har I nogle gode
 > forslag?!
 
 Hvad med en god hjemmelavet tapenade...der er også kapers i.. :)
 
 VH
 Padmé
 
 
 |  |  | 
  Per Madsen (03-05-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Per Madsen
 | 
 Dato :  03-05-05 17:32
 | 
 |  | 
 
            Padmé Amidala <espressopigenFJERNDETTE@hotmail.com> wrote:
 > On Sat, 30 Apr 2005 00:20:28 +0200, Per Madsen wrote:
 > 
 > > Har haft et glas kapers stående i et stykke tid nu. Købte dem i et svagt
 > > øjeblik uden mål for øje. 
 > > Synes egenlig ikke jeg støder på retter hvor de bruges. Har I nogle gode
 > > forslag?!
 > 
 > Hvad med en god hjemmelavet tapenade...der er også kapers i.. :)
 > 
 > VH
 > Padmé
 Endnu en gang...tak for de mange fine forslag   -- 
 Mhv. Per Madsen
 Blog: http://www.madsenblog.tk ....music, news, mac etc. etc.
            
             |  |  | 
 |  |