/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hvad fik I idag?
Fra : Ralph


Dato : 28-04-05 23:03

Her fik vi pirogger med hakket oksekød, karry, løg, flåede tomater - simre
en times tid, tilsæt revet ost, rasp, og lidt persille, tages af varmen,
vent et kvarters tid og tilsæt - under omrøring - et sammenpisket æg. Pakkes
ind i mørdej - rullet tyndt ud, og cirkler stukket ud med en 12 cm´s skål
(jeg bruger en risskål) en skefuld fyld lægges på den ene halvdel af dejen,
den anden halvdel foldes over (husk at pensle med lidt æg på kanten inden)
15-25 min i ovn 210 grader

god salat til.

ungerne var vilde med det - vi prøver en filodejsudgave en af dagene - det
er jo lidt for fedt med al den smør
--
venligst
Ralph



 
 
Michael Vittrup (28-04-2005)
Kommentar
Fra : Michael Vittrup


Dato : 28-04-05 23:27



Helle (28-04-2005)
Kommentar
Fra : Helle


Dato : 28-04-05 23:52


"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:42715d59$0$242$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Her fik vi pirogger med hakket oksekød, karry, løg, flåede tomater - simre
> en times tid, tilsæt revet ost, rasp, og lidt persille, tages af varmen,
> vent et kvarters tid og tilsæt - under omrøring - et sammenpisket æg.
> Pakkes ind i mørdej - rullet tyndt ud, og cirkler stukket ud med en 12
> cm´s skål (jeg bruger en risskål) en skefuld fyld lægges på den ene
> halvdel af dejen, den anden halvdel foldes over (husk at pensle med lidt
> æg på kanten inden) 15-25 min i ovn 210 grader
>
> god salat til.
>
> ungerne var vilde med det - vi prøver en filodejsudgave en af dagene - det
> er jo lidt for fedt med al den smør
> --
> venligst
> Ralph
>

Jeg fik Daloon forårsruller, ris og salat

Mvh Helle



Camilla (29-04-2005)
Kommentar
Fra : Camilla


Dato : 29-04-05 07:08

Her fik vi lasagne de luxe - en meget grønsagsholdig sag
Masser af gulerødder, tomater, løg, hvidløg, peberfrugt, champignon,
knoldselleri og en rest blegselleri, det hele revet eller hakket, nå ja,
også lidt kød )
Krydderier, bl.a. nellikke.

Vi kom vist til at spise for 4 voksne istedet for 2... Og børnene tog da
pænt fra!

Og det bedste af det hele - der er til en gang aftensmad mere! I aften
står den godt nok på risengrød...

Mvh Camilla

Nette (29-04-2005)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 29-04-05 09:00


"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:42715d59$0$242$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Her fik vi pirogger med hakket oksekød, karry, løg, flåede tomater

Kogt pasta i ovnen med flåede tomater og krydderier. En rest madpandekager
og græsk farsbrød fra i forgårs samt salat og tzatziki.

Nette



Erling Nielsen (29-04-2005)
Kommentar
Fra : Erling Nielsen


Dato : 29-04-05 09:41

"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> wrote in message
news:42715d59$0$242$edfadb0f@dread12.news.tele.dk

Vi fik kyllingebryster i appelsinsovs med basmatiris til.



--
Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG

Christian B. Andrese~ (29-04-2005)
Kommentar
Fra : Christian B. Andrese~


Dato : 29-04-05 10:13

Kotelleter i fad med ris og salat.


--
mvh / regards

Christian



Heidi Bech Petersen (29-04-2005)
Kommentar
Fra : Heidi Bech Petersen


Dato : 29-04-05 10:24

Pitabrød med fyld: Salat, løg, majs, tomat, agurk, kebabkød, tun og skinke

"Christian B. Andresen" <nobody@domain.country> skrev i en meddelelse
news:4271faa1$0$175$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Kotelleter i fad med ris og salat.
>
>
> --
> mvh / regards
>
> Christian
>
>



Jørn Ibsen (30-04-2005)
Kommentar
Fra : Jørn Ibsen


Dato : 30-04-05 00:35

Ralph <rwr@post6.tele.dk> skrev:

Har vi ikke snart haft nok indlæg af typen "Hvad fik I i dag"?



MigSelv (30-04-2005)
Kommentar
Fra : MigSelv


Dato : 30-04-05 13:21

"Jørn Ibsen (slet 9OR7T)" <j-ibsen@9OR7Tget2net.dk> skrev i en meddelelse
news:11148178890.884633984707129@dtext.news.tele.dk...
> Ralph <rwr@post6.tele.dk> skrev:
>
> Har vi ikke snart haft nok indlæg af typen "Hvad fik I i dag"?

- Du kan da bare lade være med at læse de indlæg....

Jeg er sikker på der er flere end mig, der synes det er sjovt at læse hvad
andre har fået, bare for at få lidt inspiration til aftensmaden. Jeg synes
let man kommer til at køre i det samme ....

Og nåe ja - Vi fik wok med kylling, gulerod, løg, bambusskud, champignon,
hvidkål og sukkerærter



Erling Hansen (30-04-2005)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 30-04-05 14:32

Ralph <rwr@post6.tele.dk> wrote:

Vi havde gæster, så jeg genopfriskede en solid, usund finsk ret fra
Karelen - men den smager mums.

1 kg kalvesmåkød
1 kg flæskesmåkød (magert)
1 kg hakkede løg
3 tsk salt og et drys peber

Koges i 2 1/2 time over sagte varme og med minimalt vand. Når de 2 1/2
time er gået skal alt vandet helst være fordampet.

Mens kødet koger laver du en grov rugbrødsdej, lader den hæve de to
gange, men til sidst ruller du den ud på bordet, det kogte kød hældes ud
på dejen (derfor skal vandet være væk!) og så pakkes kødet ind i
rugbrødsdejen. Det hele bages i en halv times tid ved 220 grader til
dejen er sprød og hård.

Serveres med koldt øl og en dram.

Mvh
Erling


Rene' Hjorth (01-05-2005)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 01-05-05 22:21

[Ralph | Fri, 29 Apr 2005 00:02:35 +0200]

Rejecocktail - god klassiker med rigtigt gode rejer, en anelse salat, lidt
citron og en god dressing.

Stegt svinekam - også en god klassiker med sprød svær, grøn salat og
dressing.

Kokos/rabarberkage m/ flødeskum - sprød, blød og en god dansk smag af
syrlige rabarber.

(det hele lowcarb og sukkerfrit, naturligvis)

René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

Heidi (04-06-2005)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 04-06-05 17:13

Rene' Hjorth wrote:
>
> Kokos/rabarberkage m/ flødeskum - sprød, blød og en god dansk smag af
> syrlige rabarber.
>
> (det hele lowcarb og sukkerfrit, naturligvis)

Jeg ved godt denne tråd er gammel, men vil du mon dele opskriften på den
kage? Og gerne i både lowcarb og almindelig version, hvis du har begge?

--
Heidi


Rene' Hjorth (05-06-2005)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 05-06-05 22:03

[Heidi | Sat, 4 Jun 2005 18:12:39 +0200]

>Jeg ved godt denne tråd er gammel, men vil du mon dele opskriften på den
>kage? Og gerne i både lowcarb og almindelig version, hvis du har begge?

Naturligvis:


Renés Kokos/Rabarber kage - LC

8 portioner

Ovnen tændes på 175 gr., traditionel varme. En springform spændes
forsigtigt over et stykke bagepapir og siderne pensles med lidt olie.

120 g. kokosmel, 140 g. Atwel (ELLER 190 g. sukker) og 200 g. smør kommes i
foodprocessor og køres sammen til det er blandet og ligner revet ost.

4 hele æg og 90 g. BakingMagic eller andet lowcarb melerstatning (ELLER 120
g. hvedemel) tilsættes og det køres sammen igen. 350 g. snittede rabarber
(evt., frosne let optøede) tilsættes og det blandes forsigtigt.

Dejen kommes over i springformen og sættes i ovnen, hvor kagen bages i ca. 1
time eller til den er færdig.


Den afkøles og serveres med kold flødeskum, evt. rørt op med lidt vanilje og
sødemiddel (ELLER sukker).

René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

Heidi (07-06-2005)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 07-06-05 17:47

Rene' Hjorth wrote:
> [Heidi | Sat, 4 Jun 2005 18:12:39 +0200]
>
>> Jeg ved godt denne tråd er gammel, men vil du mon dele opskriften på
>> den kage? Og gerne i både lowcarb og almindelig version, hvis du har
>> begge?
>
> Naturligvis:
>
>
> Renés Kokos/Rabarber kage - LC

Mange tak

--
Heidi


Rene' Hjorth (09-06-2005)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 09-06-05 08:03

[Heidi | Tue, 7 Jun 2005 18:47:10 +0200]

>> Renés Kokos/Rabarber kage - LC
>
>Mange tak

Velbekomme - meld gerne tilbage med hvad du synes om resultatet.

René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

Heidi (09-06-2005)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 09-06-05 17:24

Rene' Hjorth wrote:
> [Heidi | Tue, 7 Jun 2005 18:47:10 +0200]
>
>>> Renés Kokos/Rabarber kage - LC
>>
>> Mange tak
>
> Velbekomme - meld gerne tilbage med hvad du synes om resultatet.

Det vil jeg gøre - når jeg engang får den afprøvet. Hvilket ikke
nødvendigvis bliver i år, da vores rabarberplanter er nyplantede, og så
er der vist et eller andet med at man først må bruge af dem året efter,
for at give dem ordentlig tid til at vokse...

--
Heidi


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste