|
| Blomkålsgratin Fra : Torben R. Sørensen |
Dato : 27-04-05 15:50 |
|
Jeg har fået lyst til at lave blåmkålsgratin i morgen, torsdag, og nu kommer
spørgsmålet: Hvad kan man servere sammen med gratinen?
Rugbrød forestiller jeg mig, men hvad ellers?
Hilsen
Torben
| |
Kitti Egevang (27-04-2005)
| Kommentar Fra : Kitti Egevang |
Dato : 27-04-05 19:18 |
|
Hej Torben.
Jeg har nogle gange lavet blomkålsgratin og serveret frikadeller til.
Og det har bragt stor lykke her i familien.
Hilsen Kitti.
"Torben R. Sørensen" <torben.soerensen@post.tele.dk> wrote in message
news:426fa693$0$23041$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Jeg har fået lyst til at lave blåmkålsgratin i morgen, torsdag, og nu
> kommer
> spørgsmålet: Hvad kan man servere sammen med gratinen?
>
> Rugbrød forestiller jeg mig, men hvad ellers?
>
> Hilsen
> Torben
>
>
| |
Else Holm (27-04-2005)
| Kommentar Fra : Else Holm |
Dato : 27-04-05 19:25 |
|
<klip>
> "Torben R. Sørensen" <torben.soerensen@post.tele.dk> wrote in
message
> news:426fa693$0$23041$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>> Jeg har fået lyst til at lave blåmkålsgratin i morgen, torsdag, og
nu
>> kommer
>> spørgsmålet: Hvad kan man servere sammen med gratinen?
<klip>
Jeg kommer af og til skinketern i blomkålsgratin, men bortset fra en
klat koldt smør bliver der ikke serveret noget til.
--
Else
| |
Renate Jacobsen (27-04-2005)
| Kommentar Fra : Renate Jacobsen |
Dato : 27-04-05 19:44 |
|
"Torben R. Sørensen" <torben.soerensen@post.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:426fa693$0$23041$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Jeg har fået lyst til at lave blåmkålsgratin i morgen, torsdag, og nu
> kommer
> spørgsmålet: Hvad kan man servere sammen med gratinen?
>
> Rugbrød forestiller jeg mig, men hvad ellers?
>
> Hilsen
> Torben
Hej Torben,
Ja, jeg ved ikke om jeg ville slippe godt fra at servere rugbrød til gratin.
Tror der kommer til at mangle lidt protein...
Her har jeg serveret frikadeller til en enkelt gang, men det faldt ikke i
god jord. Som regel finder jeg noget kogt skinke (kold) at servere til,
andre gang nogle gode pølser (varme). Husk også at sennep skal der til.
Velbekomme.
--
Mvh. Renate
____________________________
Se mine billeder på www.renate.dk
| |
Torben R. Sørensen (27-04-2005)
| Kommentar Fra : Torben R. Sørensen |
Dato : 27-04-05 20:15 |
|
"Renate Jacobsen" <post@renate.dk> skrev i en meddelelse
news:426fdcdf$0$181$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "Torben R. Sørensen" <torben.soerensen@post.tele.dk> skrev i en meddelelse
> news:426fa693$0$23041$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> > Jeg har fået lyst til at lave blåmkålsgratin i morgen, torsdag, og nu
> > kommer
> > spørgsmålet: Hvad kan man servere sammen med gratinen?
> >
> > Rugbrød forestiller jeg mig, men hvad ellers?
> >
> > Hilsen
> > Torben
>
> Hej Torben,
>
> Ja, jeg ved ikke om jeg ville slippe godt fra at servere rugbrød til
gratin.
> Tror der kommer til at mangle lidt protein...
>
> Her har jeg serveret frikadeller til en enkelt gang, men det faldt ikke i
> god jord. Som regel finder jeg noget kogt skinke (kold) at servere til,
> andre gang nogle gode pølser (varme). Husk også at sennep skal der til.
>
> Velbekomme.
>
Tak for ideerne fra jer alle
| |
Janner (27-04-2005)
| Kommentar Fra : Janner |
Dato : 27-04-05 20:37 |
|
"Torben R. Sørensen" <torben.soerensen@post.tele.dk> wrote in message
news:426fa693$0$23041$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Jeg har fået lyst til at lave blåmkålsgratin i morgen, torsdag, og nu
> kommer
> spørgsmålet: Hvad kan man servere sammen med gratinen?
>
> Rugbrød forestiller jeg mig, men hvad ellers?
>
> Hilsen
> Torben
>
Kyllinge frikadeller er kongen .... især dem her men sammen med gratin så
drop Youghurt sovsen
Ingredienser:
500 g hakket Kyllingekød
2 fed knust hvidløg
80 g frisk brødkrumme / rasp
1 tsk reven citronskal
1 tsk frisk citrontimian
1 letpisket æg
1 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft.
Youghurt-mynte-sauce :
200 g youghurt naturel
1 spsk friskhakket mynte
skyllet, hakket skal fra ½ citron
Fremgangsmåde:
Kyllingekød, hvidløg, brødkrumme / rasp, citronskal, timian, æg salt
og peber blandes godt med hænderne. Hænderne fugtes, og blandingen formes
med en spiseske til kugler og lægges på en beklædt bageplade. Afkøles i
køleskab i 30 minutter.
Youghurt-mynte-sauce : alle ingredienserne blandes godt sammen.
Olien varmes op på en slip-let stegepande, og kødbollerne steges i
hold, indtil de er gyldne på alle sider og gennemstegte.
Drysses med citronsaft og flyttes over på et serveringsfad og drysses
med mere salt.
serveres med youghurt-mynte-sauce.
| |
|
|