Når min søn mødes med sine med-studerende, og nogen har flottet sig med
kokain , som man splejser til, så er de MEGET påpasselige at ingen får mere
end den anden, for det koster en formue
Sådan havde mine forældre det med Cognac, der mest var til når gæster - og
så var man generøs - men en hverdagsaften var man smålig trods børneflokken
som publikum.
Men nu er det billigt og det er marmelade også, så jeg har altid flere slags
i huset og jeg har fundet ud af, at hvis billig cognac skal gøres sjov og
likøragtig, så tager man et halvt glas marmelade og hælder cognac i og
drikker af marmeladeglasset. Skal det være sødere, så rystes først.
Tyttebær er særlig godt - cranberry likør jeg fik fra Letland, er også godt
med cognac, men tyttebærmarmelade er både godt til hakket kød og til
cocktails.
Vodka , evt Hvid Rom, er også godt som smagsfortynder istf cocnac. Eller
tekila. En margerita-variation!
------------------------
Iøvrigt er pandekagefyld med kikærtemel ret godt. Også Møllerens gulde ærter
kan bruges. Vegetarmad når det er bedst. Lissom kikærtesnacks som
pakistaterbutikker har og sælger dyrt til hvide og billigt til hinanden
Det billige kikærtemel skal i mikrobølgeovnen efter at være vædet - det
behøver parboiled gule ærter ikke.
|