/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Jer, der har boet i Italien
Fra : Steen Suder


Dato : 20-04-05 13:27

Jeg søger nogle opskrifter på autentiske pizzaer til gæstebud. Altså som
man får dem på gode pizzeriaer i Italien og ikke "autentiske" som i
"kebab og youghurtdressing".

Jeg har ikke selv besøgt Italien så jeg er lidt på bar bund (det var
ikke en vits . Mine udfoldelser begrænser sig til "tomatsovs,
mozzarella og prosciutto".

Hvad har I pizza-purister af forslag?

--
Steen Suder
Prøv at forestille dig, at du er en anden, og læs så din artikel igennem
inden du sender den. Alle har interesse i, at du staver og formulerer
dig, så godt du kan. På den måde forstås det lettere, hvad du skriver.

 
 
Ole Stigaard (20-04-2005)
Kommentar
Fra : Ole Stigaard


Dato : 20-04-05 15:59

Wed, 20 Apr 2005 14:26:52 +0200, Steen Suder <sfs_news_spam@suder.dk>
skrev:

> Jeg søger nogle opskrifter på autentiske pizzaer til gæstebud. Altså som
> man får dem på gode pizzeriaer i Italien og ikke "autentiske" som i
> "kebab og youghurtdressing".
>
> Jeg har ikke selv besøgt Italien så jeg er lidt på bar bund (det var
> ikke en vits . Mine udfoldelser begrænser sig til "tomatsovs,
> mozzarella og prosciutto".
>
> Hvad har I pizza-purister af forslag?

blommetomater (halve), bøffelmozarella og hvidløg. Serveret drysset med
rucola og flager af parmagiano reggiano. MUMS. Vores pizzapusher i Milano
kaldte den for Strapuntino. Gæt selv navnet på restauranten

Ole


Kevin Edelvang (20-04-2005)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 20-04-05 19:41

"Steen Suder" <sfs_news_spam@suder.dk> skrev:

> Hvad har I pizza-purister af forslag?

Less is more,

Min all time-favorit var magherita: Tomat, bøffelmozzarella og et par
basilikumblade. Desværre er den mozzarella, man får i dk, ikke rigtig god..

Ellers er der jo klassikere som Quatro Stagioni: LIdt gode oliven, en skive
parmaskinke, et artiskokhjerte samt lidt grillet og marineret peberfrugt.
Alle tingene lagt hver for på hver 1/4 af pizzaen.

Bare kogt skinke er også godt.

Ellers er der jo en hel verden i de hvide pizzaer, altså dem uden tomat. Her
er kartofler og rosmarin konge, men også hakket oksekød og timian er
lækkert.

En anden ældgammel pizza er Napoletana - uden ost og med ansjoser og evt.
kapers.

Mvh
Kevin Edelvang



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408528
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste