"Morten" <REMOVE_post@simonsen.mail.dk> skrev i en meddelelse
> Jeg bestiller af og til noget frisk pasta fra pizzariaet, med en flødesovs
> og kød-stykker i ... er der nogen der ved hvordan man kunne lave noget
> lignende selv - det må jo nok være lidt billigere i længden ... ?
Pasta
Fløde (piskefløde, evt. halv mælk og halv piskefløde)
Kylling
Citron (eller lime)
Hvidløg
Ærter
Salt og Peber
Kog noget pasta i ca. 2 minut kortere tid end anført på posen. (generelt for
posepaste at man skal trække et minut fra)
Tag vandet fra pastaen, og tilsæt fløde og salt mens gryden stadig er varm.
Rør forsigtigt rundt, til fløden har den rette konsistens.
Tilsæt kød, ost, grøntsager eller hvad du har lyst til.
Jeg kan anbefale kyllingestrimler vendt i salt, peber og nogle fed (3 fed)
finthakket hvidløg. Stegt på panden med saften fra en halv citron og en
lille smule olivenolie. Steg i ca. 15-20 minutter, så citronsaften glasserer
kyllingen.
Kyllingestykkerne vendes i pastaen.
Den lidt syrlige kylling, passer rigtig godt sammen den kraftige flødesovs.
Tilsæt et par gode håndfulde ærter, så du også får noget grønt
Mvh ThomasB