/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Salsa til 18 personer
Fra : Padmé Amidala


Dato : 06-04-05 05:02

Hej gruppe.

Er der en venlig sjæl, der kan oplyse mig om hvor meget salsa jeg skal
lave til 18 personer. Evt. en velafprøvet opskrift?

På forhånd tak.

VH
Padmé

 
 
Heidi (06-04-2005)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 06-04-05 06:09

Padmé Amidala wrote:
> Hej gruppe.
>
> Er der en venlig sjæl, der kan oplyse mig om hvor meget salsa jeg skal
> lave til 18 personer. Evt. en velafprøvet opskrift?

Det kommer vel lidt an på hvad den skal bruges til - om det er som dip
til tortillachips, eller den skal oven på noget mad af en slags.

Men prøv at kigge på denne opskrift, som jeg efterhånden har postet
nogle gange i gruppen

http://groups.google.com/groups?hl=da&lr=&newwindow=1&q=heidi+salsa+opskrift&meta=group%3Ddk.kultur.mad%252Bdrikke

Jeg kan ikke rigtig huske hvor meget der blev, da jeg faktisk kun har
lavet den 1 eller 2 gange for flere år siden, men et skud vil være til
ca. 4 personer, hvis man er glad for salsa

--
Heidi


Padmé Amidala (07-04-2005)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 07-04-05 05:00

?
>
> Det kommer vel lidt an på hvad den skal bruges til - om det er som dip
> til tortillachips, eller den skal oven på noget mad af en slags.

Det er som dip til chips og grøntsagsstænger, hvor der også bliver
serveret guacamole...og det er efter maden.

VH
Padmé

mcloud (06-04-2005)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 06-04-05 08:27

Hej Padme´ Amidala

Har taget denne opkrift fra min hjemmeside,meget populær bliver
fremstillet
til hele familien.
Jeg vil tro du skal lave 1½ -2 portioner,det kan opbevares i et par mdr .

køl.

Jeg selv bruger det også til flute ,dog gratineret med ost .

Kør det i foodprocessor til det har den konsistens du kan lide:

1 ds. cherrytomater éller hakkede flåede .
1 glas grillede paprikapebre --fås i de etniske grøntforr.
½ lille glas soltørrede tomater i olie
½ lille glas sambal olek
1-2 grønne Anaheim eller 1 rød chili eller syltede jalapenoer
1/4 limefrugt ( Saften af )
5-? store fed hvidløg efter smag
2 rødløg
2 spsk. kapers
2-3 syltede drueagurker
1-2 spsk rødvinseddike eller balsamico
1 sukker eller honning
Masser af kværnet peber
0,2- 0,4 liter olivenolie
Salt

Skræl løgene og rens chilierne ,dræn tomatjuicen fra cherrytomaterne .

Blend det hele i en foodprocessor til salsa konsistens og smag til og
tilsæt
olien til sidst og rør det hele godt sammen.

Fyld det salsaen på rengjorte ,skoldede glas med tætsluttende låg og
opbevar
køligt ( holdbarhed ca 2-3 mdr )

mvh mcloud





Padmé Amidala (07-04-2005)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 07-04-05 15:41

Har I nogle opskrifter der er lidt mere enkle?

VH
Padmé

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste