/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift på Pate/postej m mørbrad
Fra : Peter Larsen


Dato : 20-03-05 21:56

Hej Alle

I anledning af den tilstundende Påske skal jeg frembringe et stk pate/postej
med mørbrad/tern af kød i, dog med det lille minus at det skal være uden
lever i farsen.

Har prøvet at "Google" , men der var ikke rigtig held ved det.

På forhånd tak hvis du har en opskrift

Mange hilsener Peter



 
 
mcloud (20-03-2005)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 20-03-05 22:56

Hej Peter
Dette er godt nok ikke med mørbrad,men denne opskrift er den ultimative
pate´:


Ca 500 gr okseskank (Occo bucco)
2 tsk. olivenolie.
1 1/2 dl rødvin.
1 fed fintsnittet hvidløg.
1 tsk. tørret merian.
1 laurbærblad.
225 gr fedtfattig fromage frais.
1 tsk blandede peberkorn knust.
Frisk krydderurt til pynt.


Okseskanken gøres fri fra ben,fedt og brusk og sener og skæres i i store
terninger.
Opvarm olien i en gryde og brun kødet på alle sider ved høj varme.
Tag kødet op med en hulske og kom det i et ildfast fad med låg.
Rør vin, hvidløg, merian og laurbærblad sammen med kødet ,læg
tætsluttende
låg på og bag kødet i forvarmet ovn i 1 time og 45 minutter på 160 gr
, til kødet er så mørt at det kan skæres med en ske, rør undervejs.
Læg kødet over i et andet fad og smid laurbærbladet væk,lad kødet og
væden
og de resterende krydderier køle af og stil derefter blandingen i
køleskabet
i mindst 2 timer.
Blend kødet og saften til en jævn blanding eller hak kødet fint 2 gange i
en
kødhakker.
Rør fromage frais i blandingen og blend igen i ca 1 minut. stilles på køl
i
1 time.
Serveres pyntet med knuste peberkorn og friske krydderurter på toppen og
med et godt brød og evt. rødbeder eller syltede chillier til.

mvh og god Påske
mcloud




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste