/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lagkagefyld
Fra : Dorthe


Dato : 16-03-05 08:36

Hej NG

Jeg skal have lavet en lagkage, men er ikke meget for det almindelige
cremefyld.
Er der nogen, som har en opskrift på noget lækkert fyld, evt. med blendet
frugt?
Det skal bruges til hvide lagkagebunde

/Dorthe



 
 
Peter Westh (16-03-2005)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 16-03-05 16:10

"Dorthe" <dorthemus1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4237e1f8$0$646$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej NG
>
> Jeg skal have lavet en lagkage, men er ikke meget for det almindelige
> cremefyld.
> Er der nogen, som har en opskrift på noget lækkert fyld, evt. med blendet
> frugt?
> Det skal bruges til hvide lagkagebunde

Her i sidste uge lavede jeg en lagkage til stuen i min datters vuggestue.

Jeg købte tre alm lagkagebunde.

Jeg dryssede en pose frosne hindbær (300g) med ca. 75g sukker, og lode det
tø. Da det var tøet dryppede jeg noget af saften af - den brugte jeg til at
røre glasuren med, som derved blev skrigende pink.

Hindbærrene rørte jeg med ca 1/3 St Dalfour hindbærmarmelade - for at gøre
det lidt mere tæt/sødt.'

Cremen lavede jeg af 1/2 l (økologisk) piskefløde pisket til skum, og vendt
med en bakke fromage frais - det skal være en god,tæt og mild type, køb ikke
den billigste. Jeg tror jeg brugte Thranes fra Irma. Arla "Fromage blanc 1%"
er også god. Det blev smagt til med korn af 1 stang vanillie og cirka
100-150 gram flormelis.

Nu samlede jeg lagkagen og lod den trække natten over. Dagen efter overtak
jeg den med glasur rørt af flormelis og den afsiede hindbærsaft.

Vældig god og frisk, og dog børnevenlig, skulle jeg hilse og sige.

/Peter



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste