/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Oksefilet
Fra : MigSelv


Dato : 15-03-05 08:03

Jeg skal i påsken have gæser til helstegt oksefilet. Det er helt afpudset og
unden fedt eller noget. Hvordan laver jeg den? Skal jeg brune den først og
så i ovnen? Eller kan jeg bare sætte den i ovnen?

Og så lige et andet spørgsmål. Kan jeg bage frisk champignon eller væder de
for meget? Altså når jeg laver kartoffelbåde i ovnen, kan jeg så bare smide
nogle champignon med ind samtidig med? Bliver de kedelige?

Hanne



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177502
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408533
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste