/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
kalkun bryst
Fra : RJ


Dato : 14-03-05 16:16

Kære alvidende gruppe

hvor længe kan et kalkunbryst ligge i fryseren og stadigt smage godt? Fandt
nemlig et som har ligget der siden midt i oktober 2004, som jeg gerne vil
servere i morgen (hvis det er godt endnu)

- og hvad vil I foreslog at gøre ved det?

Har en overvejelse der går på at servere det med ris, grøntsager og
champignonsovs. Andre ideer modtages meget gerne.

Desserten bliver Hagendazs is, evt. bananasplit.

for forhånd tak for hjælpen

/Rikke



 
 
Inger Pedersen (15-03-2005)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 15-03-05 01:08


"RJ" <softlips_sugarbabyFJERN@yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:4235aaad$0$68343$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Kære alvidende gruppe
>
> hvor længe kan et kalkunbryst ligge i fryseren og stadigt smage godt?

Det kommer an på, hvordan det er behandlet før frysning, og om det har været
frosset stabilt.

Fandt
> nemlig et som har ligget der siden midt i oktober 2004, som jeg gerne vil
> servere i morgen (hvis det er godt endnu)

Prøv.
Hvis det lugter og smager ok, er det ok.

Hilsen Inger




Herluf Holdt, 3140 (15-03-2005)
Kommentar
Fra : Herluf Holdt, 3140


Dato : 15-03-05 09:12

RJ skrev:

> [kalkunbryst]

> - og hvad vil I foreslog at gøre ved det?

Hvis du har mulighed for at gå tilbage i gruppen til 1. februar,
var der en tråd "kalkunbryst" med mange gode tips til retter
med helt kalkunbryst.

Jeg forsøger lige at linke til det første indlæg i tråden:

<
news:41ff34a0$0$278$edfadb0f@dread12.news.tele.dk
>

--
Med venlig hilsen og god fornøjelse
Herluf Holdt
Nysgerrige Amatører - gør Verden sjovere


RJ (15-03-2005)
Kommentar
Fra : RJ


Dato : 15-03-05 11:42

tak for info'en begge to *s*

Jeg kan desværre ikke hente nogen meddelelser fra 1/2, har også forsøgt via
google at finde beskeden fra 1/2, der er intet om kalkunbryst *ÆV*


"Herluf Holdt, 3140" <herlufholdtFJERN@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:423698c5$0$164$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> RJ skrev:
>
>> [kalkunbryst]
>
>> - og hvad vil I foreslog at gøre ved det?
>
> Hvis du har mulighed for at gå tilbage i gruppen til 1. februar,
> var der en tråd "kalkunbryst" med mange gode tips til retter
> med helt kalkunbryst.
>
> Jeg forsøger lige at linke til det første indlæg i tråden:
>
> <
> news:41ff34a0$0$278$edfadb0f@dread12.news.tele.dk
>>
>
> --
> Med venlig hilsen og god fornøjelse
> Herluf Holdt
> Nysgerrige Amatører - gør Verden sjovere
>



Herluf Holdt, 3140 (15-03-2005)
Kommentar
Fra : Herluf Holdt, 3140


Dato : 15-03-05 11:53

RJ skrev:
> tak for info'en begge to *s*
>
> Jeg kan desværre ikke hente nogen meddelelser fra 1/2, har også
> forsøgt via google at finde beskeden fra 1/2, der er intet om
> kalkunbryst *ÆV*

Hvis linket virker, har du tråden via Google her:
(Google har den åbenbart fra 31. 1. 2005)

<

http://groups.google.dk/groups?q=kalkunbryst+jensby&hl=da&lr=lang_da&selm=41ff34a0%240%24278%24edfadb0f%40dread12.news.tele.dk&rnum=1
>
--
'rluf :·)


RJ (15-03-2005)
Kommentar
Fra : RJ


Dato : 15-03-05 17:18

mange tak

/Rikke
"Herluf Holdt, 3140" <herlufholdtFJERN@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:4236be67$0$167$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> RJ skrev:
>> tak for info'en begge to *s*
>>
>> Jeg kan desværre ikke hente nogen meddelelser fra 1/2, har også
>> forsøgt via google at finde beskeden fra 1/2, der er intet om
>> kalkunbryst *ÆV*
>
> Hvis linket virker, har du tråden via Google her:
> (Google har den åbenbart fra 31. 1. 2005)
>
> <
>
> http://groups.google.dk/groups?q=kalkunbryst+jensby&hl=da&lr=lang_da&selm=41ff34a0%240%24278%24edfadb0f%40dread12.news.tele.dk&rnum=1
>>
> --
> 'rluf :·)
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste