|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Dåsefrugt i gelé - peppes op med hvad? Fra : Ukendt
 | 
 Dato :  10-03-05 19:04
 | 
 |  | Hejsa!
 Har tænkt mig at tage forskellige dåsefrugter, skære dem i mindre stykker og
 overhælde disse med frugtsaften, som er "jævnet" med husblas. Dertil
 serveres råcreme.
 Men, jeg synes, frugtsaften er lidt tam i smagen. Har nogen et forslag til
 et eller andet, man kan hælde i for at give saften lidt mere smag?
 
 På forhånd tak for gode idéer.
 Mvh, Birte
 
 
 
 
 |  |  | 
  Peter Westh (10-03-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Peter Westh
 | 
 Dato :  10-03-05 19:21
 | 
 |  | "BK" <POST> skrev i en meddelelse
 news:42308c11$0$201$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
 
 > På forhånd tak for gode idéer.
 > Mvh, Birte
 
 Giv den et ordentligt skud citron eller limesaft.
 
 /P
 
 
 
 
 |  |  | 
  Heidi (10-03-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Heidi
 | 
 Dato :  10-03-05 19:36
 | 
 |  | Peter Westh wrote:
 > "BK" <POST> skrev i en meddelelse
 > news:42308c11$0$201$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
 >
 >> På forhånd tak for gode idéer.
 >> Mvh, Birte
 >
 > Giv den et ordentligt skud citron eller limesaft.
 
 Eller hvad med en sjat likør af en slags?
 
 --
 Heidi
 
 
 
 |  |  | 
  Inger Pedersen (10-03-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Inger Pedersen
 | 
 Dato :  10-03-05 19:47
 | 
 |  | 
 "BK" <POST> skrev i en meddelelse
 
 > Men, jeg synes, frugtsaften er lidt tam i smagen. Har nogen et forslag til
 > et eller andet, man kan hælde i for at give saften lidt mere smag?
 
 Jeg ville erstatte den med hvidvin.
 
 Hilsen Inger
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Peter Westh (10-03-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Peter Westh
 | 
 Dato :  10-03-05 20:44
 | 
 |  | "Inger Pedersen" <inger_mpFJERNDETTE@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:42309639$0$29284$14726298@news.sunsite.dk...
 > Jeg ville erstatte den med hvidvin.
 
 Det kunne blive godt med hvidvin eller muscatelvin, men så burde frugten
 også være frisk - og det hele ville blive en meget finere dessert.
 
 /P
 
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |