Thu, 10 Mar 2005 13:05:18 +0100, skrev "MAG" <Maria@fredslund.biz> i
dk.kultur.mad+drikke:
>Vi havde sæster i går og de spiste ikke så meget som beregnet, så nu står
>jeg med en cate dor' is bøtte fyldt med ris....hvad kan jeg tilberede med
>ris der kogt?
Nogle af dem kan bruges til en lækker forret:
Ris & Rejer
1 pakke frosne rejer optøes
1 dl ris koges ca. 15 min. i knap 2 dl vand med et nip salt - det
svarer vel til ca. 2 ½ dl færdigkogte ris
Dressing:
1/2 dl cremefraiche 18 %
1/2 dl mayonnaise
lidt friskpresset citronsaft
friskkværnet peber
klippet purløg
Dressingen røres sammen og smages til.
Rejerne duppes tørre med lidt køkkenrulle og røres i dressingen sammen
med de kogte, afkølede ris.
Serveres med lune flutes.
--
mvh Gitte Sørensen
Gitte's Rodebutik:
http://gydda.dk
Kan du lide at lave dine egne fødselsdagskort ?
Så meld dig til
http://dk.groups.yahoo.com/group/Kortvennerne/