Hej Stefan (og gruppe),
Vi valgte en laminatbordplade af flere grunde: Den kan tåle væsentlig
højere
temperaturer end en naturtræsbordplade og den underlimede vask kan
afsluttes
helt oppe ved overfladen (= intet udsat endetræ). Jeg kan tilføje, at
vores
"intallation" er udført tilbage i 1985 og vask og bordplade ser "næsten"
ud
som nyt (enkelte ridser i bordpladen p.g.a. normalt slid). Absolut ingen
problemer med vasken.
mvh
Leif
"Stefan" <slc_dk@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:422a15dd$0$230$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej derude
> Vi står foran det store køkkenprojekt, som naturligvis indbefatter en ny
> bordplade.
> Sælgerne hos køkkenfirmaerne har meget travlt med at sælge os bordplader
i
> naturtræ, men med underlimet vask.
> En underlimet vask vil i dette tilfælde sige, at vasken er lagt 1 cm op
> nedefra, hvilket betyder at der stadig er 2-3 cm træ "synligt".
>
> Det ser skide flot ud i udstillingen, og jeg kan da godt følge sælgerens
> tanke om, at man ikke har nogen kanter som ved en nedfældet vask. Mit
> problem er bare, at jeg absolut ikke bryder mig om at have 2-3 cm. bart
> endetræ ud mod en vask - uanset hvor meget olie jeg ellers giver den. En
> lille skade eller dårlig oliering, og den flotte 20.000 kr bordplade
> bliver grim at se på - frygter jeg. Jeg hælder derfor stadig mest til en
> almindelig nedfældet vask.
>
> Er der nogen der har erfaringer med underlimede køkkenvaske på
> naturtræ-bordplader?
>
> Stefan
>
----------------------------------------
Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
Den har indtil videre sparet mig for at få 9431 spam-mails.
Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
Hent den gratis her:
www.spamfighter.dk