"Hans Larsen" <Nospam> skrev i en meddelelse
news:4273ac94$0$625$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> "Jonas Kofod" <KofodFJERN@kampsax.dtu.dk> skrev i en meddelelse
> news:d5024a$1ssv$1@gnd.k-net.dk...
> > "Hans Larsen" <Nospam> skrev i en meddelelse
> > news:4272db71$0$5103$ba624c82@nntp06.dk.telia.net...
> >> "Allan Soerensen" <microtec1@yahoo.com> skrev i en meddelelse
> >> news:427093c4$0$205$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> >> > "Uffe Kousgaard" <oh@no.no> skrev i en meddelelse
> >> > news:42708673$0$168$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> >> >> "TBJ" <bruus [snabela] os.dk> wrote in message
> >> >> news:42701443$0$73780$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> >> >>> Jeg mener iøvrigt at der skal være tale om væsentlige forbedringer,
> > hvis
> >> >>> det skal have en chance for succes.
> >> >>
> >> >> Samme vare til lavere pris er også et godt bud på en mulig success.
> >> >
> >> > Eller samme vare til en højere pris
> >> > Tænk blot på de mange tøjmærker som sælges som et brand. Der er
heller
> >> > ingen "væsentlige forbedringer".
> >>
> >> Kommer igen helt an på definitionen af "væsentlige forbedringer", da
dine
> >> tøjmærker, der sælges dyrt som et brand jo er kvalitet.
> >
> > Det er jo ikke tilfældet når selve tøjet er det samme - hvilket der må
> > være
> > det Uffe hentyder til.
>
> Jo, hvis det sælges dyrere som et brand.
>
> Der findes 3 former for kvalitet.
>
> 1. Funktionel kvalitet
> 2. Smagsmæssig kvalitet
> 3. kvasiteknisk kvalitet
>
> 1) Funktionel kvalitet er den, som vi ofte forbinder med ordet "kvalitet".
> Om varen "holder" og er godt lavet.
>
> 2) Smagsmæssig kvalitet er design mv. som man også kan risikere at betale
> for - fx ved B&O.
>
> 3) Kvasiteknisk kvalitet er når man betaler for fx et bestemt mærke (fx
> Lewis eller Adidas). Altså at mærket er en kvalitet i sig selv - uanset om
> varen måske har en funktionel kvalitet.
Det er flot du sådan kan remse op og sikkert gøre din handelskolelærer
stolt.
Men af relevans for diskussionen om lancering af softwareprodukt her er kun
at samme vare kan afsættes uden at være produktmæssig anderledes.