/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
damper
Fra : Rasmus Carlsen


Dato : 22-02-05 16:03

Hejsa,

jeg har fået en damper ... sådan en bambusting til at sætte oven på en gryde
kogende vand.

Nogen gode råd?

Skal jeg gøre noget ved den inden jeg bruger den?

Hvad er godt at putte i? Fisk? Grøntsager? Hvor lang tid? Hvad giver smag?

ras

--
------------------------
Rasmus Carlsen
www.carlsenskontor.dk



 
 
jubija@yahoo.dk (23-02-2005)
Kommentar
Fra : jubija@yahoo.dk


Dato : 23-02-05 00:39

On Tue, 22 Feb 2005 16:03:18 +0100, "Rasmus Carlsen"
<rasmus[punktum]carlsen@tdcadsl.dk> wrote:

>Hejsa,
>
>jeg har fået en damper ... sådan en bambusting til at sætte oven på en gryde
>kogende vand.
>



>Skal jeg gøre noget ved den inden jeg bruger den?
Det kan ikke skade at vaske den først - og så kan du jo dampe lidt
uden indhold, så burde den blive ren.
>
>Hvad er godt at putte i? Fisk? Grøntsager? Hvor lang tid? Hvad giver smag?
>
Afhænger af fisketype, grøntsagstype og dampmængde - eller sagt med
andre ord: prøv dig frem. Mht. smag så forbliver en større del af
smagen i fødevarerne ved dampning fremfor f.eks. kogning - krydderier
kan du bruge som normalt.


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177502
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408532
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste