|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Brunch, hvad får I? Fra : MAG
 | 
 Dato :  22-02-05 14:05
 | 
 |  | Hejsa!
 
 Vi har bestemt at vi skal have brunch når vores søn skal døbes!
 
 I den forbindelse vil jeg gerne høre jer, hvad I får af sådan lidt specielle
 ting? Kende alt til bacon, pølser, scramble eggs osv. og HAR også søgt på
 goggle. Så kom bare med jeres forslag...
 
 Med venlig hilsen
 Maria
 
 
 
 
 |  |  | 
  Sybil (22-02-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Sybil
 | 
 Dato :  22-02-05 16:42
 | 
 |  | 
 > I den forbindelse vil jeg gerne høre jer, hvad I får af sådan lidt
 > specielle
 > ting? Kende alt til bacon, pølser, scramble eggs osv. og HAR også søgt på
 > goggle. Så kom bare med jeres forslag...
 >
 
 
 Melon, eller andet frisk frugt
 Amerikanske pandekager
 
 MK
 
 
 
 
 |  |  | 
  Dorthe (22-02-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Dorthe
 | 
 Dato :  22-02-05 20:48
 | 
 |  | 
 "MAG" <Maria@fredslund.biz> skrev i en meddelelse 
 news:421b2df5$0$93879$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 > Hejsa!
 >
 > Vi har bestemt at vi skal have brunch når vores søn skal døbes!
 >
 > I den forbindelse vil jeg gerne høre jer, hvad I får af sådan lidt 
 > specielle ting? Kende alt til bacon, pølser, scramble eggs osv. og HAR 
 > også søgt på goggle. Så kom bare med jeres forslag...
 >
 > Med venlig hilsen
 > Maria
 Vi lavede brunch til vores første søns dåb og lavede følgende:
 Røræg, bacon, pølser
 Madtærte
 Bagels med hønsesalat
 Pirogger med oksekødsfyld
 Pandekager
 Græsk salat
 franskbrød og rugbrød, pålæg og ost (af hensyn til de ældre, som kan være 
 kræsne overfor det "nymodens stads"    Muffins
 frugtfad
 Håber, det kan give dig inspiration    /Dorthe 
            
             |  |  | 
  Kristina Søndergaard (22-02-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kristina Søndergaard
 | 
 Dato :  22-02-05 20:50
 | 
 |  | 
 
            "MAG" <Maria@fredslund.biz> skrev i en meddelelse:
 > Hejsa!
 >
 > Vi har bestemt at vi skal have brunch når vores søn skal døbes!
 >
 > I den forbindelse vil jeg gerne høre jer, hvad I får af sådan lidt
 specielle
 > ting? Kende alt til bacon, pølser, scramble eggs osv. og HAR også søgt på
 > goggle. Så kom bare med jeres forslag...
 >
 Nu ved jeg ikke, hvor mange I bliver til dåben, men vi får altid mango-
 eller papayasmoothie til brunch (vi har selv lige fået vores søn døbt og
 havde inviteret 60, så i vores tilfælde ville det have været noget bøvl!).
 Langtidsstegte cherrytomater som tilbehør til æggetingen er også et hit hos
 os... Prøv at kigge på Arla/Karolines hjemmeside - de har en masse spændende
 forslag.
 Held og lykke med dåben - vi glædede os til vores, men var også glade, da
 den var overstået    /Kristina
            
             |  |  | 
  Lars (22-02-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Lars
 | 
 Dato :  22-02-05 21:02
 | 
 |  | Hej, vi skal selv have Brunch for en del folk på søndag og har i den
 forbindelse følgende til overvejelse:
 (Det er i øvrigt fra en Brunch kogebog jeg har fået, Lynn Andersen "Brunch"
 fra Gyldendal, den kan godt anbefales!)
 
 Pande pocherede æg med parmaskinke og rucola
 Sprød polenta med spejlæg og bacon
 Bagels med flødeost, røget laks, kapers og rå løg (de er bare for gode)
 Svinekam med æblejuice og rosmarin
 Biksemad (med friske chmpignon, spinat, rød peber osv. med pocherede æg og
 hollandaisesauce (utrolig lækker, selv om formiddagen!)
 Æble-toast
 
 
 mvh
 
 Lars
 
 
 "MAG" <Maria@fredslund.biz> skrev i en meddelelse
 news:421b2df5$0$93879$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 > Hejsa!
 >
 > Vi har bestemt at vi skal have brunch når vores søn skal døbes!
 >
 > I den forbindelse vil jeg gerne høre jer, hvad I får af sådan lidt
 specielle
 > ting? Kende alt til bacon, pølser, scramble eggs osv. og HAR også søgt på
 > goggle. Så kom bare med jeres forslag...
 >
 > Med venlig hilsen
 > Maria
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Nette (23-02-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Nette
 | 
 Dato :  23-02-05 15:57
 | 
 |  | 
 "Lars"  skrev
 
 > Pande pocherede æg med parmaskinke og rucola
 > Sprød polenta med spejlæg og bacon
 > Bagels med flødeost, røget laks, kapers og rå løg (de er bare for gode)
 > Svinekam med æblejuice og rosmarin
 > Biksemad (med friske chmpignon, spinat, rød peber osv. med pocherede æg og
 > hollandaisesauce (utrolig lækker, selv om formiddagen!)
 > Æble-toast
 
 Hej med jer.
 
 Det lyder rigtig spændende, men....
 
 Jeg har altid troet at brunch betyder morgenmad OG frokost....
 Jeg synes alt det i har fundet på lyder som om det passer ind til et
 tag-selv-bord til frokost.
 Hvor er morgenmaden henne i det?
 
 Eller måske har jeg misforstået noget?
 
 Nette
 
 
 
 
 |  |  | 
   Mark Thomas Gazel (24-02-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mark Thomas Gazel
 | 
 Dato :  24-02-05 01:35
 | 
 |  | 
 
            >> Pande pocherede æg med parmaskinke og rucola
 >> Sprød polenta med spejlæg og bacon
 >> Bagels med flødeost, røget laks, kapers og rå løg (de er bare for
 >> gode) Svinekam med æblejuice og rosmarin
 >> Biksemad (med friske chmpignon, spinat, rød peber osv. med pocherede
 >> æg og hollandaisesauce (utrolig lækker, selv om formiddagen!)
 >> Æble-toast
 >
 > Hej med jer.
 >
 > Det lyder rigtig spændende, men....
 >
 > Jeg har altid troet at brunch betyder morgenmad OG frokost....
 > Jeg synes alt det i har fundet på lyder som om det passer ind til et
 > tag-selv-bord til frokost.
 > Hvor er morgenmaden henne i det?
 Det er æggene og det hvide brød    -- 
 Med venlig hilsen
 Mark 
            
             |  |  | 
    Nette (24-02-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Nette
 | 
 Dato :  24-02-05 21:19
 | 
 |  | 
 "Mark Thomas Gazel"  skrev
 > Det er æggene og det hvide brød    Jamen æg spiser man da også til frokost?
 - Men ok, det hvide brød så... Får man ikke også det til en god frokost?
 Måske er det virkelig bare i min familie, det er sådan.. Så jeg blev da lidt
 nysgerrig.    Når jeg laver brunch, så laver jeg f.eks.:
 Bagels
 rugbrød
 ost
 marmelade
 æggekage m. bacon, tomat og purløg
 små ristede pølser
 brunsviger el. kanelsnegle
 grønsagstærte
 Skinke
 Frugt
 Nette
            
             |  |  | 
  Gitte Sørensen (23-02-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Gitte Sørensen
 | 
 Dato :  23-02-05 17:56
 | 
 |  | 
 
            Tue, 22 Feb 2005 14:05:00 +0100, skrev "MAG" <Maria@fredslund.biz> i
 dk.kultur.mad+drikke:
 >Vi har bestemt at vi skal have brunch når vores søn skal døbes!
 >
 >I den forbindelse vil jeg gerne høre jer, hvad I får af sådan lidt specielle 
 >ting? Kende alt til bacon, pølser, scramble eggs osv. og HAR også søgt på 
 >goggle. Så kom bare med jeres forslag...
 Græsk yoghurt med ahornsirup og friske bær/frisk frugt
 Små pandekager el. amerikanske pandekager
 Røget laks el. hellefisk m. røræg
 Muffins af forskellige slags (neutrale, chokolade, blåbær)
 Og så champagne iblandet appelsinjuice  *slurp*
 -- 
 mvh Gitte Sørensen
 Gitte's Rodebutik: http://gydda.dk Kan du lide at lave dine egne fødselsdagskort ?
 Så meld dig til http://dk.groups.yahoo.com/group/Kortvennerne/ |  |  | 
  Rene' Hjorth (24-02-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Rene' Hjorth
 | 
 Dato :  24-02-05 17:01
 | 
 |  | 
 
            [MAG | Tue, 22 Feb 2005 14:05:00 +0100]
 >I den forbindelse vil jeg gerne høre jer, hvad I får af sådan lidt specielle 
 >ting? Kende alt til bacon, pølser, scramble eggs osv. og HAR også søgt på 
 >goggle. Så kom bare med jeres forslag...
 En kage er vigtig.
 Jeg plejer at lave en slags formkage der indeholder en masse revent æble, så
 den er stadig meget frugtagtig når den serveres.
 Find en formkageopskrift med en god mængde smør og tilsæt en masse revne
 søde æbler og bag den lidt længere ved lavere temperatur end angivet.
 Inden bagningen drysses den med en blanding af rasp, sukker og kanel, så den
 har en helt sprød overflade.
 René
www.rene.hjorth.com 
www.lowcarb.dk |  |  | 
 |  |