/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bittermasse?
Fra : img


Dato : 20-02-05 17:03

er der nogen der har nogen tips til hvordan jeg forarbejder bittermasse til
kransekage?




 
 
jubija@yahoo.dk (21-02-2005)
Kommentar
Fra : jubija@yahoo.dk


Dato : 21-02-05 00:27

On Sun, 20 Feb 2005 17:03:12 +0100, "img" <b.kjeldsen@tdcadsl.dk>
wrote:

>er der nogen der har nogen tips til hvordan jeg forarbejder bittermasse til
>kransekage?
>
>
Bittermasse er vistnok den ringeste form for kopimarcipan (bruges
meget i bagerier) og er udelukkende lavet af bitre udvandede
abrikoskerner samt sukker.
Kransekagemasse er ofte en blanding af mandler, abrikoskerner og
sukker - så i princippet kan du blot tilsætte mandelmel for at højne
kvaliteten lidt.

Lars

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177502
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408532
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste