"Mia Coordt" <mia-frank@_nospam_stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:42090544$0$357$ba624c82@nntp06.dk.telia.net
> Nu er manden begyndt at fiske.
Så kan han jo ikke være helt ved siden af...
> Hvad er jeres favoritopskrift med ørred. Der må endelig ikke være
> hvidvin i, da svigermor er allergisk!!!
- Rens fisken
- Snit den på tværs igennem skindet på begge sider (tre-fire snit på hver
side)
- Marinér fisken en times tid i limesaft, finthakket
chili/hvidløg/ingefær/korianderblade/korianderod, lidt salt og noget mere
sukker (marinaden skal være sur, sød og stærk på samme tid)
- I ovnen i et ildfast fad - 200 grader i ca. 20-40 min. (afhængig af
størrelsen)
- Husk at fordele marinaden henover fisken et par gange undervejs
- Drysses med friske koriandeblade lige inden servering
- Serveres med basmatiris (væden/marinaden fra fisken er perfekt som sovs)
- Drik godt øl til, når svigermekanikken nu ikke kan drikke hvidvin
Jeg har kun prøvet ovenstående med vild, selvfanget havørred - ikke med
ørred fra Put&Take.
--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 01/29/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery