|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | champignonsuppe Fra : Rasmus Carlsen
 | 
 Dato :  07-02-05 13:22
 | 
 |  | 
 
            Hejsa,
 Jeg har to bakker champignon i køleren ... nogen der har en god opskrift på 
 suppe?
 Kan man mon smide sådan en hel bakke i fryseren til en anden god gang ...?
 ras
 -- 
 ------------------------
 Rasmus Carlsen
www.carlsenskontor.dk |  |  | 
  Inger Pedersen (07-02-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Inger Pedersen
 | 
 Dato :  07-02-05 13:44
 | 
 |  | 
 "Rasmus Carlsen" <rasmus[punktum]carlsen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
 
 > Jeg har to bakker champignon i køleren ... nogen der har en god opskrift
 > på suppe?
 
 Sakset fra Karolines Køkken (jeg mener ikke, citronsaften er et "evt.", men
 et must)::
 
 
 Tilberedningstid: 30min.
 Årstid: Efterår, Vinter
 Antal: 4-5 personer
 
 500 g friske champignoner
 1 chalotteløg (ca. 25 g)
 30 g smør
 5 spsk hvedemel
 1 liter hønsebouillon
 2 dl piskefløde
 ½ tsk groft salt
 friskkværnet hvid peber
 
 Tilbehør
 200 g flutes eller kuvertbrød
 
 
 Tilbehør: 200 g flutes eller kuvertbrød.
 
 Skær champignonerne i skiver. Hak løget fint. Smelt smørret og svits
 løgstykkerne heri, til de er klare. Drys mel over og bag det sammen. Tilsæt
 bouillon lidt efter lidt under piskning. Kom champignonskiverne i og lad dem
 koge ca. 5 min. Tilsæt fløde og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med
 salt og peber.
 
 Tip: Suppen kan evt. tilsættes lidt friskpresset citronsaft.
 
 
 > Kan man mon smide sådan en hel bakke i fryseren til en anden god gang ...?
 
 Det ville jeg ikke gøre.
 Hellere bruge den ene bakke flødestuvet (stort set samme opskrift som
 suppen, bare ikke med suppe) på et stykke ristet franskbrød.
 
 Hilsen Inger
 
 
 
 
 |  |  | 
  Rasmus Carlsen (07-02-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Rasmus Carlsen
 | 
 Dato :  07-02-05 13:54
 | 
 |  | 
 "Inger Pedersen" <inger_mpFJERNDETTE@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:42076291$0$29272$14726298@news.sunsite.dk...
 
 > Sakset fra Karolines Køkken (jeg mener ikke, citronsaften er et "evt.",
 > men et must)::
 
 - den kender jeg ... jeg vil hellere prøve et alternativ. Så vist nok en af
 tv-kokkene blende suppen til en lidt grødagtig / gule-ærte-agtig konsistens
 .... anyone?
 
 >> Kan man mon smide sådan en hel bakke i fryseren til en anden god gang
 >> ...?
 >
 > Det ville jeg ikke gøre.
 
 - nej de har nok bedre af at ryte i skraldespanden ... og de var p tilbud
 til 5 kroner for ½ kilo ...
 
 > Hellere bruge den ene bakke flødestuvet (stort set samme opskrift som
 > suppen, bare ikke med suppe) på et stykke ristet franskbrød.
 
 - jeg plejer at hæld lidt citron og hvidvin i og så smide det på grillede
 auberginer. Enten bløde og lune eller grillet sprøde (så er de nemmere at
 spise som kanapeer)
 
 ras
 
 
 
 
 |  |  | 
   Inger Pedersen (07-02-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Inger Pedersen
 | 
 Dato :  07-02-05 14:16
 | 
 |  | 
 "Rasmus Carlsen" <rasmus[punktum]carlsen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
 > - den kender jeg ... jeg vil hellere prøve et alternativ. Så vist nok en 
 > af tv-kokkene blende suppen til en lidt grødagtig / gule-ærte-agtig 
 > konsistens ... anyone?
 Jamen det ku' du jo bare ha sagt    Hilsen Inger 
            
             |  |  | 
 |  |