|
| champignonsuppe Fra : Rasmus Carlsen |
Dato : 07-02-05 13:22 |
|
Hejsa,
Jeg har to bakker champignon i køleren ... nogen der har en god opskrift på
suppe?
Kan man mon smide sådan en hel bakke i fryseren til en anden god gang ...?
ras
--
------------------------
Rasmus Carlsen
www.carlsenskontor.dk
| |
Inger Pedersen (07-02-2005)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 07-02-05 13:44 |
|
"Rasmus Carlsen" <rasmus[punktum]carlsen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
> Jeg har to bakker champignon i køleren ... nogen der har en god opskrift
> på suppe?
Sakset fra Karolines Køkken (jeg mener ikke, citronsaften er et "evt.", men
et must)::
Tilberedningstid: 30min.
Årstid: Efterår, Vinter
Antal: 4-5 personer
500 g friske champignoner
1 chalotteløg (ca. 25 g)
30 g smør
5 spsk hvedemel
1 liter hønsebouillon
2 dl piskefløde
½ tsk groft salt
friskkværnet hvid peber
Tilbehør
200 g flutes eller kuvertbrød
Tilbehør: 200 g flutes eller kuvertbrød.
Skær champignonerne i skiver. Hak løget fint. Smelt smørret og svits
løgstykkerne heri, til de er klare. Drys mel over og bag det sammen. Tilsæt
bouillon lidt efter lidt under piskning. Kom champignonskiverne i og lad dem
koge ca. 5 min. Tilsæt fløde og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med
salt og peber.
Tip: Suppen kan evt. tilsættes lidt friskpresset citronsaft.
> Kan man mon smide sådan en hel bakke i fryseren til en anden god gang ...?
Det ville jeg ikke gøre.
Hellere bruge den ene bakke flødestuvet (stort set samme opskrift som
suppen, bare ikke med suppe) på et stykke ristet franskbrød.
Hilsen Inger
| |
Rasmus Carlsen (07-02-2005)
| Kommentar Fra : Rasmus Carlsen |
Dato : 07-02-05 13:54 |
|
"Inger Pedersen" <inger_mpFJERNDETTE@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:42076291$0$29272$14726298@news.sunsite.dk...
> Sakset fra Karolines Køkken (jeg mener ikke, citronsaften er et "evt.",
> men et must)::
- den kender jeg ... jeg vil hellere prøve et alternativ. Så vist nok en af
tv-kokkene blende suppen til en lidt grødagtig / gule-ærte-agtig konsistens
.... anyone?
>> Kan man mon smide sådan en hel bakke i fryseren til en anden god gang
>> ...?
>
> Det ville jeg ikke gøre.
- nej de har nok bedre af at ryte i skraldespanden ... og de var p tilbud
til 5 kroner for ½ kilo ...
> Hellere bruge den ene bakke flødestuvet (stort set samme opskrift som
> suppen, bare ikke med suppe) på et stykke ristet franskbrød.
- jeg plejer at hæld lidt citron og hvidvin i og så smide det på grillede
auberginer. Enten bløde og lune eller grillet sprøde (så er de nemmere at
spise som kanapeer)
ras
| |
Inger Pedersen (07-02-2005)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 07-02-05 14:16 |
|
"Rasmus Carlsen" <rasmus[punktum]carlsen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
> - den kender jeg ... jeg vil hellere prøve et alternativ. Så vist nok en
> af tv-kokkene blende suppen til en lidt grødagtig / gule-ærte-agtig
> konsistens ... anyone?
Jamen det ku' du jo bare ha sagt
Hilsen Inger
| |
|
|