On Sun, 6 Feb 2005 19:41:00 +0100, Jeppe Vestergaard wrote:
>Er der nogen her i gruppen der har en god opskrift på frikadeller - gerne
>hvor der ikke skal bruges alt for meget fedtstof. I går prøvede kæresten og
>jeg at lave frikadeller udfra en opskrift vi fandt på nettet - og hvor blev
>de da elendige :(. De var kedelige og smattede - så kedelige, at vi smed dem
>ud.
Hvilken opskrift? Hvorfra? Bare til advarsel for os andre.
Det bedste er nok, at søge nogle opskrifter, og så selv vurdere
hvad i vil vægte mest.
Starter man uden baggrund i madlavningen, er det klogest at
udsøge sig opskrifter med nøjagtige mål på _alle_ ingredienserne.
Alt andet er hovedløs gerning, og giver fiasko.
Så start med at kigge her:
http://makeashorterlink.com/?R3D115A6A
Efter de første ti links, har i forstået hvad sagen drejer sig
om, og i vil have fornemmelse for, hvilke mængder og
fremgangsmåder der bør indgå.
Har i ambitioner om at lave noget nær de perfekte frikadeller,
kan i blot læse videre. Men de perfekte frikadeller findes ikke.
De er ganske enkelt ikke definerede, da definationerne er
egnsbestemte.
Men det kan være ganske morsomt at udforske et nyt område. God
fornøjelse.
m.v.h. Emil