Denne opskrift bruger jeg selv og jeg syntes de smager himmelsk - og det
lyder da lidt som dem du har smagt
2 dl hirseflager
2 dl risflager
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
½ dl solsikkefrø
1 dl kokosmel
2 spsk koldpresset olivenolie
2 spsk. brændenælde
6 dl vand
Alle tørdelene blandes. Koldt vand hældes over - og det står i blød i to
timer.
Røres sammen igen - tilsæt evt. lidt mere vand. Dejen skal være som en lind
grød. Den bredes tyndt ud på bagepapir og bages ved 200 grader i ca. 30
minutter, vendes og bages i 10-15 min, skæres ud i ønskede størrelser og
køles af på bageristen.
God fornøjelse
Sofie
--
Besøg
www.Familiemad.dk
"Cindie Iwersen" <ciwr@aau.dk> skrev i en meddelelse
news:420660c4$0$29853$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej
> I sidste uge smagte jeg på noget lyst knækbrød, som var hjemmelavet, og på
> den ene ses var der masser af sesamkerner og hørfrø.
> Er der nogen som kan hjælpe mig med en lignende opskrift?
>
> mvh Cindie
>
>