"Tina" <wunjo(snabelA)webspeed.dk> wrote:
>
> "Stig Mogensen" <norman_bates@linuxmail.org> skrev i en meddelelse
> news:4200dd62$0$279$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>> Hej,
>>
>> Som ølbrygger, er jeg blevet lidt interesseret i at prøve at lave en gang
>> mjød. Jvf.
http://www.biavl.dk/mjod/ er det hele lige ud af landevejen,
> men
>> hvilken honningtype er god?. Mindre god?. Hvorfor?.
>>
>> Som naturprodukt, er der vel forskellige mængder forgærbart sukker i de
>> forskellige typer?.
>>
>> Forskellige typer, giver vel også forskellig farve??.
>>
>> Jeg er efter en honning der giver en god aroma, og gerne en mørkere
>> farve. Restsødme er jeg interesseret i at minimere, så sukkerne skal for
>> størstedelens vedkommende være forgærbare.
>>
>> Tips modtages gerne
>>
>
> Min kæreste laver mjød i stor stil. Han bruger den billige honning fra
> Aldi. Den er glimrende.
>
> Tina
Hey Tina,
Har ikke lige en Aldi heromkring, så hvor billig er "billig"?.
/Stig