|
| Hvad er prosciutto? Fra : Bolette Nielsen |
Dato : 01-02-05 12:23 |
|
Har en opskrift hvor der står der skal bruges 60 g Prosciutto, hvad er det?
Knus Bolette
www.bolettes.dk
| |
André Nabulsi (01-02-2005)
| Kommentar Fra : André Nabulsi |
Dato : 01-02-05 12:29 |
|
"Bolette Nielsen" <post@bolettes.invalid(rettes til dk)> wrote in message
news:ctnoqu$1sn8$1@news.cybercity.dk...
> Har en opskrift hvor der står der skal bruges 60 g Prosciutto, hvad er
> det?
>
> Knus Bolette
> www.bolettes.dk
>
Jeg tror det er lufttøret skinke(?)
Fx Parma skinke.
-André
| |
N/A (01-02-2005)
| Kommentar Fra : N/A |
Dato : 01-02-05 15:28 |
|
| |
martin (01-02-2005)
| Kommentar Fra : martin |
Dato : 01-02-05 15:28 |
|
"mcloud" <kim@lechef.dk> wrote in message
news:41ff707d$0$48327$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej
> Det er Italiensk bacon
> mvh mcloud
Prosciutto er vist, som André skriver, tørret skinke. Pancetta kan nok
kaldes italiensk bacon.
VH
martin
| |
Devast8or (01-02-2005)
| Kommentar Fra : Devast8or |
Dato : 01-02-05 19:53 |
| | |
Jørn Querling Jacobs~ (01-02-2005)
| Kommentar Fra : Jørn Querling Jacobs~ |
Dato : 01-02-05 21:08 |
|
Bolette Nielsen <post@bolettes.invalid> (rettes til dk) skrev:
>Har en opskrift hvor der står der
>skal bruges 60 g Prosciutto, hvad er det?
>
>Knus Bolette
> www.bolettes.dk
Prosciutto er skinke
Vh J Q Jac.
| |
Ebbe Kristensen (02-02-2005)
| Kommentar Fra : Ebbe Kristensen |
Dato : 02-02-05 15:47 |
|
Bolette Nielsen (rettes til dk) wrote:
> Har en opskrift hvor der står der skal bruges 60 g Prosciutto, hvad
er det?
Der findes to varianter:
Prosciutto crudo = lufttørret skinke.
Prosciutto cotto = kogt skinke
Begge er meget lækre. Til den ret, du skal lave, er det sikkert
prosciutto crudo du skal bruge. Kan du ikke lige finde det, vil
Parma-skinke være helt fint.
Ebbe
| |
|
|