/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvad er prosciutto?
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 01-02-05 12:23

Har en opskrift hvor der står der skal bruges 60 g Prosciutto, hvad er det?

Knus Bolette
www.bolettes.dk



 
 
André Nabulsi (01-02-2005)
Kommentar
Fra : André Nabulsi


Dato : 01-02-05 12:29


"Bolette Nielsen" <post@bolettes.invalid(rettes til dk)> wrote in message
news:ctnoqu$1sn8$1@news.cybercity.dk...
> Har en opskrift hvor der står der skal bruges 60 g Prosciutto, hvad er
> det?
>
> Knus Bolette
> www.bolettes.dk
>

Jeg tror det er lufttøret skinke(?)
Fx Parma skinke.

-André



N/A (01-02-2005)
Kommentar
Fra : N/A


Dato : 01-02-05 15:28



martin (01-02-2005)
Kommentar
Fra : martin


Dato : 01-02-05 15:28

"mcloud" <kim@lechef.dk> wrote in message
news:41ff707d$0$48327$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej
> Det er Italiensk bacon
> mvh mcloud

Prosciutto er vist, som André skriver, tørret skinke. Pancetta kan nok
kaldes italiensk bacon.
VH
martin



Devast8or (01-02-2005)
Kommentar
Fra : Devast8or


Dato : 01-02-05 19:53

Bolette Nielsen wrote:
> Har en opskrift hvor der står der skal bruges 60 g Prosciutto, hvad
> er det?
>
> Knus Bolette
> www.bolettes.dk

http://en.wikipedia.org/wiki/Prosciutto

Devast8or



Jørn Querling Jacobs~ (01-02-2005)
Kommentar
Fra : Jørn Querling Jacobs~


Dato : 01-02-05 21:08

Bolette Nielsen <post@bolettes.invalid> (rettes til dk) skrev:
>Har en opskrift hvor der står der
>skal bruges 60 g Prosciutto, hvad er det?
>
>Knus Bolette
>www.bolettes.dk
Prosciutto er skinke
Vh J Q Jac.


Ebbe Kristensen (02-02-2005)
Kommentar
Fra : Ebbe Kristensen


Dato : 02-02-05 15:47


Bolette Nielsen (rettes til dk) wrote:
> Har en opskrift hvor der står der skal bruges 60 g Prosciutto, hvad
er det?

Der findes to varianter:

Prosciutto crudo = lufttørret skinke.

Prosciutto cotto = kogt skinke

Begge er meget lækre. Til den ret, du skal lave, er det sikkert
prosciutto crudo du skal bruge. Kan du ikke lige finde det, vil
Parma-skinke være helt fint.

Ebbe


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste