/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Rasp
Fra :
SA Gastronomi
Dato :
29-01-05 12:12
Jeg har glemt at købe rasp som jeg skal bruge i dag.
Desværre kan jeg ikke komme mere i byen.
Jeg har et gammelt franskbrød fra i går.....
Hvordan laver jeg lige en god rasp af det ?
m.v.h.
SA
Pipeline (
29-01-2005
)
Kommentar
Fra :
Pipeline
Dato :
29-01-05 12:52
"SA Gastronomi" <svend@mad.dk> skrev i en meddelelse
news:ctfqtv$2f3k$1@news.cybercity.dk...
> Jeg har glemt at købe rasp som jeg skal bruge i dag.
> Desværre kan jeg ikke komme mere i byen.
>
> Jeg har et gammelt franskbrød fra i går.....
>
> Hvordan laver jeg lige en god rasp af det ?
>
> m.v.h.
> SA
>
Kunne man ikke skære skorpen fra, skære indmaden i små tern og så "tørre"
det i ovnen uden at det tager farve? Så burde det være lige til at smuldre
imellem hænderne.
MVH
Pipeline
Ove (
29-01-2005
)
Kommentar
Fra :
Ove
Dato :
29-01-05 14:12
Pipeline wrote:
>
> "SA Gastronomi" <svend@mad.dk> skrev i en meddelelse
> news:ctfqtv$2f3k$1@news.cybercity.dk...
>> Jeg har glemt at købe rasp som jeg skal bruge i dag.
>> Desværre kan jeg ikke komme mere i byen.
>>
>> Jeg har et gammelt franskbrød fra i går.....
>>
>> Hvordan laver jeg lige en god rasp af det ?
>>
>> m.v.h.
>> SA
>>
> Kunne man ikke skære skorpen fra, skære indmaden i små tern og så "tørre"
> det i ovnen uden at det tager farve? Så burde det være lige til at smuldre
> imellem hænderne.
> MVH
> Pipeline
Sådan gjorde man før i tiden. Man behøver ikke at skære skorpen af. For at
tørrer skal det have ret lang tid ved svag varme. Det kan males i en
kødmaskine.
Ove
Jørgen Hess (
29-01-2005
)
Kommentar
Fra :
Jørgen Hess
Dato :
29-01-05 17:23
"Ove" <ov123334@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:41fb8c68$0$48717$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
Pipeline
>
> Sådan gjorde man før i tiden. Man behøver ikke at skære skorpen af. For at
> tørrer skal det have ret lang tid ved svag varme. Det kan males i en
> kødmaskine.
>
> Ove
I tresserne hjemme i Saxkjøbing lavede vi altid rasp af gammelt franskbrød,
morgenbrød, kryddere og hvad der ellers var af hvedebrød.
Det blev kørt i en lille størrelse 5 kødhakker.
Fandt senere ud af at raspkørsel faktisk er hårdt ved knivsættet. Så hvis du
tænker på at skifte knivsæt på maskinen, så behold det gamle til rasp.
mvh
Jørgen
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408935
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.