In article <41fa570a$0$203$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>, Harry Lund
<harrylund@mail.dk> wrote:
> Goddag,
> jeg agter at forsøge, at lave en meget god medister.
> Giv mig venligst en ide til de fem bedste kryderrier der skal iblandes.
> Forholdet mellem kød og fedt har jeg styr på.> >
Salt peber og revet løg.
Alt andet er overflødigt og ødelægger smagen af den gode hjemmelavede
medister.
At slagteren anvender ting som nelliker og allehånde er mest for at
skjule smagen af gammelt kød.
En medister hos slagteren starter ofte som en steg - der bliver til
schnitzler - der bliver til kød i tern - der bliver til hakket kød -
for at ende som medister
Næ - brug det friske kød spæd farsen med suppe som du har kogt på nogle
ben med de sædvanlige suppeurter- krydder med salt og peber samt revet
løg - så får du medister som min oldemor lavede den - og som vi stadig
laver den i familien - alle der har smagt den beder om opskriften
så.....
--
Venlig hilsen
Villy Erichsen
villy(punktum)erichsen(snabel-a)os(punktum)dk