/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Langtidsstegning oksemørbrad
Fra : Erik


Dato : 27-01-05 19:06

Hejsa

Jeg skal prøve og langtidsstege en oksemørbrad på 1,6Kg i morgen. Har tænkt
mig oven på ca. 140 grader til en kerne temp. på 53 grader.

Kommer det til og passe med, at den bliver en mellem ting mellem rød/rosa?
Og hvor lang tid tager det sådan ca? eller andre god forslag?

På forhånd tak
Erik



 
 
lonePedersen (27-01-2005)
Kommentar
Fra : lonePedersen


Dato : 27-01-05 19:16

Hej Erik.

De 1,67 kg er det når du har klargjort mørbraden eller er det med de sener
der er på mørbraden.
lone
"Erik" <egpnewsNO@SPAMhotmail.com> skrev i en meddelelse
news:ctbai0$pj2$1@news.cybercity.dk...
> Hejsa
>
> Jeg skal prøve og langtidsstege en oksemørbrad på 1,6Kg i morgen. Har
> tænkt mig oven på ca. 140 grader til en kerne temp. på 53 grader.
>
> Kommer det til og passe med, at den bliver en mellem ting mellem rød/rosa?
> Og hvor lang tid tager det sådan ca? eller andre god forslag?
>
> På forhånd tak
> Erik
>



Erik (27-01-2005)
Kommentar
Fra : Erik


Dato : 27-01-05 21:06


> Hej Erik.
>
> De 1,67 kg er det når du har klargjort mørbraden eller er det med de
> sener der er på mørbraden.
> lone

i klargjort stand er den vel omkring 1,5kg

/Erik



Morten Wartou (27-01-2005)
Kommentar
Fra : Morten Wartou


Dato : 27-01-05 19:50


"Erik" <egpnewsNO@SPAMhotmail.com> skrev i en meddelelse
news:ctbai0$pj2$1@news.cybercity.dk...
> Hejsa
>
> Jeg skal prøve og langtidsstege en oksemørbrad på 1,6Kg i morgen. Har
> tænkt mig oven på ca. 140 grader til en kerne temp. på 53 grader.
>
> Kommer det til og passe med, at den bliver en mellem ting mellem rød/rosa?
> Og hvor lang tid tager det sådan ca? eller andre god forslag?

Du skal regne med et sted mellem 60 og 65 grader hvis den skal være rosa.
Desuden synes jeg slet ikke oksemørbrad egner sig til helstegning, det er
langt bedre at skære den ud til bøffer og omvikle dem med et stykke bacon.
Der er alt for lidt smag i mørbraden alene.


--
Med venlig hilsen,

Morten Wartou



Morten Wartou (27-01-2005)
Kommentar
Fra : Morten Wartou


Dato : 27-01-05 19:51


"Erik" <egpnewsNO@SPAMhotmail.com> skrev i en meddelelse
news:ctbai0$pj2$1@news.cybercity.dk...
> Hejsa
>
> Jeg skal prøve og langtidsstege en oksemørbrad på 1,6Kg i morgen. Har
> tænkt mig oven på ca. 140 grader til en kerne temp. på 53 grader.
>
> Kommer det til og passe med, at den bliver en mellem ting mellem rød/rosa?
> Og hvor lang tid tager det sådan ca? eller andre god forslag?

Du skal forresten regne med ca. 40-50 minutters stegetid - heraf 10 minutter
ved 225 grader i starten, for at den bliver ordentligt brun.



--
Med venlig hilsen,

Morten Wartou



lonePedersen (28-01-2005)
Kommentar
Fra : lonePedersen


Dato : 28-01-05 16:40

Hej Erik.

Jeg vil først brune stegen godt af på en stegepande.
Derefter i oven på 175-200 grader.
til den er færdig.
her er en fremgangsmåde: Når stegen har samme føling som:

Du tager tommelfingeren lægger den mod lillefingeren. Derefter tage mærker
du det tryk under tommelfingeren, samme tryk skal mørbraden have. Som en kok
siget:
samme fornemmelse som et spændt kvindebryst!
håber du kan bruge dette

Lone

k" <egpnewsNO@SPAMhotmail.com> skrev i en meddelelse
news:ctbai0$pj2$1@news.cybercity.dk...
> Hejsa
>
> Jeg skal prøve og langtidsstege en oksemørbrad på 1,6Kg i morgen. Har
> tænkt mig oven på ca. 140 grader til en kerne temp. på 53 grader.
>
> Kommer det til og passe med, at den bliver en mellem ting mellem rød/rosa?
> Og hvor lang tid tager det sådan ca? eller andre god forslag?
>
> På forhånd tak
> Erik
>



Jørn Ibsen (30-01-2005)
Kommentar
Fra : Jørn Ibsen


Dato : 30-01-05 01:36

lonePedersen <kylline@kabelmail.dk> skrev:

>Derefter tage mærker
>du det tryk under tommelfingeren,

Han hedder Erik, ikke Tage.


lonePedersen (30-01-2005)
Kommentar
Fra : lonePedersen


Dato : 30-01-05 10:25

undskyld?
"Jørn Ibsen (slet IDSYF)" <j-ibsen@IDSYFget2net.dk> skrev i en meddelelse
news:11070455230.926907559543725@dtext.news.tele.dk...
> lonePedersen <kylline@kabelmail.dk> skrev:
>
>>Derefter tage mærker
>>du det tryk under tommelfingeren,
>
> Han hedder Erik, ikke Tage.
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste