/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hakkekød
Fra : Thomas Gajda Joergen~


Dato : 27-01-05 08:27

Hejsa!

Jeg har fået mig en gammeldags, hånddrevet kødhakker, og jeg skal
naturligvis prøve at hakke kød til frikadeller, kødsovs og så videre.

Kan nogen fortælle mig, hvilke udskæringer fra hhv gris og okse der
egner sig bedst til hakning?

Hilsen Thomas

 
 
Helle Petersen (27-01-2005)
Kommentar
Fra : Helle Petersen


Dato : 27-01-05 11:32

>Kan nogen fortælle mig, hvilke udskæringer fra hhv gris >og okse der egner
>sig bedst til hakning?

Alt kan hakkes. Når vi slagter ko skære vi de gode, hele stykker fra først,
og alt der er for småt eller har for mange fedtmarmoreringer/ sener ryger
igennem kødhakkeren.

Mvh
Helle



Steen Jakobsen (27-01-2005)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 27-01-05 15:27


"Thomas Gajda Joergensen" <tgajdaj@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3326e688.0501262326.3356420a@posting.google.com...
> Hejsa!
>
> Jeg har fået mig en gammeldags, hånddrevet kødhakker, og jeg skal
> naturligvis prøve at hakke kød til frikadeller, kødsovs og så videre.
>
> Kan nogen fortælle mig, hvilke udskæringer fra hhv gris og okse der
> egner sig bedst til hakning?

Da mine forældre var unge hakkede hjemmeslagteren altid mørbraden til
medister, så det må vel være det bedste

Hilsen, Steen.



Michael Nielsen (27-01-2005)
Kommentar
Fra : Michael Nielsen


Dato : 27-01-05 17:04


> Da mine forældre var unge hakkede hjemmeslagteren altid mørbraden til
> medister, så det må vel være det bedste
>
> Hilsen, Steen.
>
>
Det var hvad han fortalte jer, he he - men vi er nogle der ved
bedre........hvor de mørbrad forsvandt hend..

Mich



Inger Pedersen (27-01-2005)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 27-01-05 17:10


"Michael Nielsen" <m.oestergaardSPAM@c.dk> skrev i en meddelelse
>>
> Det var hvad han fortalte jer, he he - men vi er nogle der ved
> bedre........hvor de mørbrad forsvandt hend..

Det kommer nok an på... for mange år siden blev mørbrad betragtet som indmad
på linje med hjerte og lever, altså billigt og ikke noget særligt.

Hilsen Inger



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste