/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kødboller
Fra : Elvis


Dato : 17-01-05 20:02

Hej

Skal lave suppe og har aldrig lavet kødbollerne selv...er det samme fars som
til frikadeller...

Elvis.



 
 
Linda Hedegaard Jens~ (17-01-2005)
Kommentar
Fra : Linda Hedegaard Jens~


Dato : 17-01-05 20:18


"Elvis" <dk.34@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:csh242$qjn$1@news.cybercity.dk...
> Hej
>
> Skal lave suppe og har aldrig lavet kødbollerne selv...er det samme fars
> som til frikadeller...
>
> Elvis.
Det er ihvertfald det jeg gør. Men istedet for at hakket løget skal du tage
og rive det på et råkostjern. Så får du ikke sådan nogle store stykker i de
forholdsvis små boller. Håber det hjalp lidt

Linda



Kim (17-01-2005)
Kommentar
Fra : Kim


Dato : 17-01-05 20:41

Når jeg laver kødboller til f.eks suppe og boller i karry. Laver jeg dem som
til frikadeller
bare uden løg, men med lidt ekstra mel. så de bliver mere faste.



Inger Pedersen (17-01-2005)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 17-01-05 21:19


"Elvis" <dk.34@ofir.dk> skrev i en meddelelse

> Skal lave suppe og har aldrig lavet kødbollerne selv...er det samme fars
> som til frikadeller...

Googling giver bl.a. denne - men når kogekonen lavede suppeboller i min
barndom, var der ikke svinekød i, men kun okse- og kalvekød.

Hilsen Inger

KØDBOLLER TIL SUPPE
Der anvendes:

a.. 125 gram finthakket svine og oksekød
b.. 1 tsk. fintrevet løg
c.. 1/2 æg
d.. 1 tsk. salt
e.. 1 knivspids salt
f.. 1 1/2 spsk. mel
g.. 1/2 - 1 dl. suppe (eller vand)
Fremgangsmåde:

1: Kødet skal være meget finthakket, 3 - 4 gange, for at kødbollerne kan
blive glatte. Rør farsen sammen. Sæt 1/2 liter vand over. Bring vandet i kog
med 1 tsk. salt. Dyp en teske i vandet og form kødbollerne med ske og hånd.
Kog bollerne 3 - 4 minutter. Tag dem op med en hulske, og læg dem til
afdrypning i en sigte.




Ove Kristensen (19-01-2005)
Kommentar
Fra : Ove Kristensen


Dato : 19-01-05 03:00


"Elvis" <dk.34@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:csh242$qjn$1@news.cybercity.dk...

> Skal lave suppe og har aldrig lavet kødbollerne selv...er det samme fars
> som til frikadeller...

Det kommer da an på hvad du bruger til frikadeller - jeg bruger hakket
kalv/flæsk til mine kødboller - men husk - farsen skal være meget
finthakket - så bliver bollerne dejlig glatte.

Med venlig hilsen og god dag
fra
Ove.




Elvis (19-01-2005)
Kommentar
Fra : Elvis


Dato : 19-01-05 18:48

Hej..
Jeg fik lavet en god suppe og nogle dejlige kødboller..
Tak for hjælpen

Elvis
"Ove Kristensen" <ovek@adslhome.dk> skrev i en meddelelse
news:41edbf2a$0$164$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Elvis" <dk.34@ofir.dk> skrev i en meddelelse
> news:csh242$qjn$1@news.cybercity.dk...
>
>> Skal lave suppe og har aldrig lavet kødbollerne selv...er det samme fars
>> som til frikadeller...
>
> Det kommer da an på hvad du bruger til frikadeller - jeg bruger hakket
> kalv/flæsk til mine kødboller - men husk - farsen skal være meget
> finthakket - så bliver bollerne dejlig glatte.
>
> Med venlig hilsen og god dag
> fra
> Ove.
>
>
>



Elvis (19-01-2005)
Kommentar
Fra : Elvis


Dato : 19-01-05 18:49

Hej..
Jeg fik lavet en god suppe og nogle dejlige kødboller..
Tak for hjælpen

"Elvis"

<dk.34@ofir.dk> skrev i en meddelelse news:csh242$qjn$1@news.cybercity.dk...
> Hej
>
> Skal lave suppe og har aldrig lavet kødbollerne selv...er det samme fars
> som til frikadeller...
>
> Elvis.
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste