Ebbe Kristensen wrote:
>
> Sandsynligvis fordi teflonbelægningen på et tidspunkt har fået for
> meget varme (over ca. 260 C) og derfor er blevet beskadiget.
>
Skal det forståes sådan at 260 grader ødelægger teflonen på panden?
>
> Jaeh, noget må man jo putte på når der ikke er teflon på længere
>
Ja men det er jo netop det den er teflonen _hel_, og kan ikke se hverken
ridser eller brudt overflade nogen steder.
Min datter kom med en teflonpande, hvor tingene/maden sad fast på, - altså i
forbindelse med stegning.
Hørte i et radioprogram at man kan hælde lidt madolie på panden og opvarme
den, derefter lade den afkøle, altså under forusætning af at
teflonbelægningen er intakt. Hvorefter man hælder olie ud tører panden af
med enten en klud eller køkkenrulle.
Dette blev gjort, og det er nu mere end 6 måneder siden, og panden har siden
ikke haft problemer med at maden binder på den.