|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Go' mad på ingen tid Fra : Sune Vuorela
 | 
 Dato :  13-01-05 21:58
 | 
 |  | Hejsa!
 
 Jeg har et problem, nej - en udfordring.
 Jeg skal lave noget god mad - lidt udover gennemsnittet, men ikke alt
 for meget. Pris vel ca 40-45 kroner pr person. Til 11 mennesker.
 Det var de lette krav ;)
 Det mere problematiske er at jeg har ca. en time, maks halvanden, fra
 jeg starter til det skal være færdigt. Jeg har et pænt antal hænder til
 rådighed til at hjælpe også.
 
 Hvad skal jeg finde på?
 
 Alle bud modtages med kyshånd.
 
 --
 Sune
 
 
 |  |  | 
  -V- (13-01-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : -V-
 | 
 Dato :  13-01-05 23:07
 | 
 |  | Sune Vuorela wrote:
 > Jeg har et problem, nej - en udfordring.
 > Jeg skal lave noget god mad - lidt udover gennemsnittet, men ikke alt
 > for meget. Pris vel ca 40-45 kroner pr person. Til 11 mennesker.
 > Det var de lette krav ;)
 > Det mere problematiske er at jeg har ca. en time, maks halvanden, fra
 > jeg starter til det skal være færdigt. Jeg har et pænt antal hænder
 > til rådighed til at hjælpe også.
 >
 > Hvad skal jeg finde på?
 
 Det er sgudda for nemt.
 
 Tag i Inco eller Metro, køb en ordentlig luns argentisk oksekød og skær den
 til bøffer efter folks perosnlige preferencer. Det er forbløffende billigt
 pr bøf, hvis du regner lidt på det.
 
 Lav en coleslaw, en simpel tomatsalat eller en salat af dampede broccoli,
 ristede pinje- eller solsikkekerner, lidt tørrede tranebær og en ordentlig
 balsamico.
 
 Råsteg nogle ordentlige kartofler (små og hele) med skalotter, en stang
 rosmarin og nogle hele fed hvidløg (uskrællede) i en smule olie.
 Hvidløgene piller du til sidst skallen af, og rører blødt med lidt
 cremefraiche, lidt peberrod og et ordentligt skud salt og peber.
 
 Til allersidst hælder du en skude fløde over de råstegte kartofler og lader
 det reducere lidt, og drysser evt en håndfuld grofthakket persille over for
 et syns skyld.
 
 Voilá.
 
 
 
 
 
 
 -V-
 
 
 
 
 |  |  | 
  Sune Vuorela (13-01-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Sune Vuorela
 | 
 Dato :  13-01-05 23:49
 | 
 |  | On 2005-01-13, -V- <Diplomaten@snotmail.com> wrote:
 > Det er sgudda for nemt.
 
 Jeg vil gerne give dig ret.
 Dog kan der dukke et par ting op som jeg ikke rigtig har spekuleret i ;)
 
 > Tag i Inco eller Metro, køb en ordentlig luns argentisk oksekød og skær den
 Er det ikke noget med at man skal kende nogen der kender nogen der har
 kort til dem for at man må handle der?
 
 --
 Sune
 
 
 |  |  | 
   Kevin Edelvang (14-01-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  14-01-05 00:25
 | 
 |  | Sune Vuorela wrote:
 
 > Er det ikke noget med at man skal kende nogen der kender nogen der har
 > kort til dem for at man må handle der?
 
 Jo. Det plejer dog at være til at finde nogen i omgangskredsen, der har et.
 
 Ellers lad dig inspirere af det italienske køkken. Retterne er utrolig lækre
 og kræver typisk meget lidt tilberedning (eller kan laves i forvejen).
 
 Hvad med en god ovnbagt pastaret, f.eks.?
 
 Mvh
 Kevin Edelvang
 
 
 
 
 |  |  | 
  mcloud (14-01-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : mcloud
 | 
 Dato :  14-01-05 09:07
 | 
 |  | Hej Sune
 Her er mit forslag,
 Du tager i Fakta og køber 3 -4 bornholmer haner på hver 1,8 kilo.
 
 Så køber du 1 kilo  champignon,citrongræs, 2-3 ds. bambusskud , et par
 friske grønne  chilier,3-4 løg, 6 gulerødder ,1 squash eller 2 ,frisk
 ingefær ---efter smag ,masser af hvidløg 4-6 fed, evt. ananas,blommetomater
 eller sherrytomater.2 ds. kokosmælk, 1-2 tsk. knust korianderfrø,salt og
 peber, 1-2 tsk rød karrypasta, , 1/4 liter hønseboilon. eller hvad du evt.
 kan få af thai inspireret krydderier eller grøntsager .
 Frisk koriander til pynt.
 
 Del bornholmerhanerne
 Du snitter  det hele i rustikke stykker ,tomaterne i ½ og ligeledes
 champignonerne.
 Kom det hele  op i en stor bradepande og kom så bouilon og  kokosmælk på og
 læg de krydrede kyllinger( knust koriander ,hvidløg) overpå.
 Sæt det hele iforvarmet  ovn i ca 1 1/4 time og server ris  og brød til.
 Det ha
 ele passer sig selv og du har tid til gæsterne
 
 mvh mcloud
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |