|
| kartoffelmos, holdbarhed? Fra : Brian k |
Dato : 06-01-05 16:29 |
|
Hejsa
Hjemmelavet Kartoffelmos fra igår, som har stået i køleskab.... kan det
spises idag?
/brian
| |
Linda Hedegaard Jens~ (06-01-2005)
| Kommentar Fra : Linda Hedegaard Jens~ |
Dato : 06-01-05 16:39 |
|
Sagtens
"Brian k" <brian@nospam.com> skrev i en meddelelse
news:crjlf9$19ch$1@news.cybercity.dk...
> Hejsa
>
> Hjemmelavet Kartoffelmos fra igår, som har stået i køleskab.... kan det
> spises idag?
>
> /brian
>
| |
Rene' Hjorth (06-01-2005)
| Kommentar Fra : Rene' Hjorth |
Dato : 06-01-05 17:57 |
|
[Brian k | Thu, 6 Jan 2005 16:28:37 +0100]
>Hjemmelavet Kartoffelmos fra igår, som har stået i køleskab.... kan det
>spises idag?
Naturligvis - og da også i morgen.
René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk
| |
Torbenth (06-01-2005)
| Kommentar Fra : Torbenth |
Dato : 06-01-05 23:40 |
|
"Brian k" <brian@nospam.com> skrev i en meddelelse
news:crjlf9$19ch$1@news.cybercity.dk...
> Hejsa
>
> Hjemmelavet Kartoffelmos fra igår, som har stået i køleskab.... kan det
> spises idag?
Ja uden problemer.
Kartoffelmos kan også fryses.
Efter optøning pisker man bare lidt smør i (når det er opvarmet).
Mvh.
Torben
| |
Søren Mors (09-01-2005)
| Kommentar Fra : Søren Mors |
Dato : 09-01-05 21:33 |
|
Brian k wrote:
> Hejsa
>
> Hjemmelavet Kartoffelmos fra igår, som har stået i køleskab.... kan det
> spises idag?
>
> /brian
>
>
Som andre allerede har skrevet er det ikke noget problem.
Det er dog ret bøvlet at opvarme i en gryde, da det rigtigt godt kan
lide bunden og gerne vil blive ved med at holde fast i den.
Hvis mosen er severet med sovs af en eller anden art kan det opvarmes på
følgende måde: Hæld sovs og kød i et fad. Lav et fladt låg af mosen, og
lig det øverst i fadet, prøv at få det til at slutte tæt i kanten. Hele
herligheden varmes i ovnen, evt. med alufolie over. Det skal have
overraskende længe, 45 minutter vil jeg tro.
Søren Mors
| |
Renate Jacobsen (09-01-2005)
| Kommentar Fra : Renate Jacobsen |
Dato : 09-01-05 22:05 |
|
"Brian k" <brian@nospam.com> skrev i en meddelelse
news:crjlf9$19ch$1@news.cybercity.dk...
> Hejsa
>
> Hjemmelavet Kartoffelmos fra igår, som har stået i køleskab.... kan det
> spises idag?
>
> /brian
Hejsa,
Nu er den vel allerede spist, men et fif til opvarmning til en anden god
gang kunne være:
Hvis du har en pæn stor portion (omkring 3/4 liter, vil jeg tro) kommer du
et æg i og lidt rasp, så den bliver meget fast. Formes som frikandeller (i
hånden) og steges i smør på panden. Det er ikke det sundeste, men det smager
himelsk.
--
Mvh. Renate
____________________________
Se mine billeder på www.renate.dk
| |
Erling Hansen (10-01-2005)
| Kommentar Fra : Erling Hansen |
Dato : 10-01-05 17:08 |
|
Renate Jacobsen <post@renate.dk> wrote:
>
> Nu er den vel allerede spist, men et fif til opvarmning til en anden god
> gang kunne være:
>
Et andet fif: En håndfuld frosne porre-stykker fra Føtex koges i
mikroen, og hældes så i mosen sammen med den sjat vand, der var i bunden
af tallerkenen. Smager rigtig godt. Smager selvfølgeligt endnu bedre
hvis porre/kartoffelmos-blandingen er lavet fra frisk af. (En Irsk ret)
Mvh
Erling
| |
|
|