/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Koteletter i fad - fedtfattigt!
Fra : Frk. Clausen


Dato : 03-01-05 14:32

Kan man lave kotelleter i fad på en fedtfattig måde??

Er startet på kostomlægning så min mad må ikke indeholde for meget af de
dårlige ting.

--
/Kristina www.smukke-engel.webbyen.dk



 
 
Trine Kornum Christi~ (03-01-2005)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 03-01-05 15:05

"Frk. Clausen" <Gidinna@hotmail.com> writes:

> Kan man lave kotelleter i fad på en fedtfattig måde??

Ja, her er f.eks. et bud:

Ingredienser

* 8 fadkoteletter
* 1 dåse halve ferskner
* 400 g fine ærter
* 8 æggehvider
* godt med karry
* lidt fedtstof
* salt og peber
* ris

Fremgangsmåde

1. Karryen svitses i fedtstoffet.
2. Koteletterne brunes og ligges over i et højt ovnfast fad.
3. Oven på hver kotelet ligges en halv fersken, hvis der er ferskner i
overskud ligges de bare i fadet hvor der er plads.
4. Panden koges af i juicen fra fersknerne og vand. Det skal være
ca. halvt af hver.
5. Ærterne hældes over kødet og fersknerne.
6. Afkoget fra panden hældes over.
7. Æggehviderne piskes helt stive og fordeles over fadet.
8. Fadet bages 30-40 minutter ved 200°C. Æggehviden skal være
lysebrun.
9. Retten serveres med ris drysset med lidt karry.

Hvis du har en god pande, kan du jo helt droppe fedtstoffet. Juicen
fra fersknerne er da heller ikke det mest sunde, men det er sikkert
bedre end fløde.

Mvh Trine

--
Fra 1. april tilbyder vi overnatning i seperat lejlighed med plads til
4 mennesker. Tæt på Blokhus, Aalborg, Fårup Sommerland og mange andre
spændende ting. Jeres hund er naturligvis også velkommen.
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste