"K. Larsen" <webpoint@[invalid]gmx.net> skrev i en meddelelse
news:41d9c106$0$4568$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Goddag Henning
>
> I din franskbrøds opskrift, mangler melet !
>
> Hvor meget bruger du der ?
>
> På forhånd tak
>
> Kim
>
> Odense
> ------------------------------------
Sorry..............ret væsenligt..
500 gram....
--
Venlig Hilsen
Henning Holm
allig8or125@hotmail.com
"it's nice to be important,
but it's more important,to be nice
> "Henning Holm" <no@no.no> skrev i en meddelelse
> news:41d4c6a4$0$68430$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>>
>> "K. Larsen" <webpoint@[invalid]gmx.net> skrev i en meddelelse
>> news:41d487a6$0$3920$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>>> Hej
>>>
>>> Købte en bagemaskine i Netto, sidst de havde den med. En Ideline.
>>>
>>> Jeg syntes ideen er kanon, men det er mine resultater ikke
>>>
>>> Bruger opskrifterne fra den lille utilstrækkelige manual som fulgte med
>>> og franskbrødet ligner noget som har et kæmpe krafter i foroven og er
>>> bestemt ikke luftigt.
>>>
>>> Har prøvet at bage en chokoladekage - den faldt også sammen og kunne
>>> iøvrigt slet ikke komme ud af skålen.
>>>
>>> Er der ikke en eller flere som vil dele erfaringer og opskrifter med
>>> mig, inden jeg går helt bananas ?
>>>
>>> Kim
>> --------------------------------------------------
>> Hej og tillykke med den,var selv på jagt efter en,men fik at vide,at en
>> del af dem,var trukket tilbage,det var noget med ,at der var nogle, der
>> var smeltet et eller andet sted.???
>> Jeg skal nok snart bruge en afløser,til vores,den kører ca hver 3.dag,og
>> er godt 1 år.....den bager stort set alt det brød vi spiser...
>> Men tilbage til opskriften....
>> Franskbrød:
>> 1 målebæger lunken vand = ca 330ml
>> 2 tsk.fuld sukker
>> 1 tsk.fuld salt
>> 2 tsk.fuld tørgær
>> teskefulde,er den lille måleske...
>> Sæt maskinen på 2 (alm.brød) og efter ca 2 timer og 50 min,har du et fint
>> brød....
>>
>> Fuldkornsrugbrød:
>> 500g fuldkornsrugbrødsblanding (finax/amo eller lign.)
>> 1 målebæger lunken vand = ca 330ml.
>> 2 tsk.fuld tørgær
>> Sæt maskinen på 2 (alm.brød) og efter ca 2 timer og 50 min,har du et fint
>> fulkornsrugbrød....
>> Nå den begynder at ælte det,skal du lige hjælpe den,til at få det hele
>> æltet igennem,det kniber for den...
>>
>> God fornøjelse....
>> Godt Nytår til alle i gruppen...
>>
>>
>> --
>> Venlig Hilsen
>>
>> Henning Holm
>> allig8or125@hotmail.com
>> "it's nice to be important,
>> but it's more important,to be nice
>>
>
>