|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Oksetyndsteg på webergrill Fra : Sybil
 | 
 Dato :  30-12-04 18:44
 | 
 |  | Hej NG
 
 Vi har købt en oksetyndsteg på 2,5 kg til i morgen som vi vil tilberede på
 en webergrill.
 Vi sætter stegetermometer i.
 Er der noget vi skal være opmærksomme på?
 Hvilken temperatur skal den have hvis den skal være rosa?
 
 På forhånd tak og godt nytår
 
 MK
 
 
 
 
 |  |  | 
  Thomas Hansen (31-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Thomas Hansen
 | 
 Dato :  31-12-04 00:39
 | 
 |  | On Thu, 30 Dec 2004 18:44:22 +0100, Sybil <kuntaNO@SPAMstarmail.co.za>
 wrote:
 
 > Hej NG
 >
 > Vi har købt en oksetyndsteg på 2,5 kg til i morgen som vi vil tilberede
 > på en webergrill.
 > Vi sætter stegetermometer i.
 Det er ikke nogen god ide at sætte stegetermometer i fra starten. Du skal
 hellere sætte det i når du forventer at stegen er færdig og så lade det
 side i. Hvis du sætter det i fra starten vil varmen blive ledt ind til
 kernen af kødet at metalet i termometerspydet. Og derved får du nogle
 grimme skiver der hvor det har siddet. Og du kan ikke regne helt med det
 termometeret viser da det vil være varmere end resten af stegen.
 
 > Er der noget vi skal være opmærksomme på?
 Pas på ikke grillen er for varm eller for kold når i sætter stegen på.
 hvis den er for varm bliver den branket. Hvis den er gor kold bliver den
 kedelig. Hvis jeres grill har termometer skal det stå på omkring 250c når
 I sætter stegen over.
 
 > Hvilken temperatur skal den have hvis den skal være rosa?
 Den skal være lige under 60c. Husk at stegen skal hvile ca. det halve af
 den tid den har stegt. Alt efter hvor tyk din steg er skal den have 20-45
 minuter.
 
 /Thomas
 --
 "jeg blev perfekt da jeg stoppede med at overdrive"
 
 
 |  |  | 
  Sybil (31-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Sybil
 | 
 Dato :  31-12-04 10:43
 | 
 |  | 
 
            Tak, det vil jeg sige videre til min kæreste, som er grillmester i aften    Godt nytår
 MK
            
             |  |  | 
 |  |