/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Forret til i morgen - UDEN fisk/skaldyr
Fra : DaneX


Dato : 30-12-04 16:29

Puha - jeg har nu i flere dage gået og funderet over, hvad jeg dog skal
finde på til forretten til nytårsaften.

Hovedretten og deserten er plads så det er kun forretten jeg mangler.
Problemet er at alle de forretter jeg er god til at lave indeholder enten
fisk eller skaldyr. Og det kan en af dem som kommer ikke tåle.

Så er der nogen af jer andre der kan komme på noget?

Som backup plan tænkte jeg på nogle gratinerede peberfrugter - men synes
alligevel at det er så kedeligt.
Og det må meget gerne være noget som kan laves lidt i forvejen.

På forhånd tak :)



 
 
Linda Hedegaard Jens~ (30-12-2004)
Kommentar
Fra : Linda Hedegaard Jens~


Dato : 30-12-04 17:26

Hvad med hjemmelavet hønsesalat i en ananasring og flutes???

"DaneX" <no@way.com> skrev i en meddelelse
news:cr16rl$17un$1@news.cybercity.dk...
> Puha - jeg har nu i flere dage gået og funderet over, hvad jeg dog skal
> finde på til forretten til nytårsaften.
>
> Hovedretten og deserten er plads så det er kun forretten jeg mangler.
> Problemet er at alle de forretter jeg er god til at lave indeholder enten
> fisk eller skaldyr. Og det kan en af dem som kommer ikke tåle.
>
> Så er der nogen af jer andre der kan komme på noget?
>
> Som backup plan tænkte jeg på nogle gratinerede peberfrugter - men synes
> alligevel at det er så kedeligt.
> Og det må meget gerne være noget som kan laves lidt i forvejen.
>
> På forhånd tak :)
>
>



Inger Pedersen (30-12-2004)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 30-12-04 18:17


"Linda Hedegaard Jensen" <FJERNDETTEteddymis@stofanet.dk> skrev i en
meddelelse

> Hvad med hjemmelavet hønsesalat i en ananasring og flutes???

- eller hønsesalaten i en agurkerand?
Personligt synes jeg, agurkeranden smager bedre med rejer og
cremefraichesovs med dild - kunne den enkelte person evt. gå uden om
rejerne?

I øvrigt ville det være nemmere at give et kvalificeret bud, hvis du
fortalte, hvad hovedret og dessert består af - jeg kan forestille mig, at
hønsesalat før høns i aspargessovs og flødeis til dessert kunne se lidt tamt
ud

Hilsen Inger



Rene' Hjorth (30-12-2004)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 30-12-04 17:23

[DaneX | Thu, 30 Dec 2004 16:28:52 +0100]

>Puha - jeg har nu i flere dage gået og funderet over, hvad jeg dog skal
>finde på til forretten til nytårsaften.

Hvad med en Foie Gras terrine (kan købes færdig i enhver delikatessebutik)
med en mini-salat lavet på krydderurter. Evt. med lidt ristet brød til?

>Som backup plan tænkte jeg på nogle gratinerede peberfrugter - men synes
>alligevel at det er så kedeligt.

Enig :)

René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

Thomas Hansen (31-12-2004)
Kommentar
Fra : Thomas Hansen


Dato : 31-12-04 00:41

On Thu, 30 Dec 2004 16:28:52 +0100, DaneX <no@way.com> wrote:

> Puha - jeg har nu i flere dage gået og funderet over, hvad jeg dog skal
> finde på til forretten til nytårsaften.
>
> Hovedretten og deserten er plads så det er kun forretten jeg mangler.
> Problemet er at alle de forretter jeg er god til at lave indeholder enten
> fisk eller skaldyr. Og det kan en af dem som kommer ikke tåle.
>
> Så er der nogen af jer andre der kan komme på noget?
>
> Som backup plan tænkte jeg på nogle gratinerede peberfrugter - men synes
> alligevel at det er så kedeligt.
> Og det må meget gerne være noget som kan laves lidt i forvejen.
>
> På forhånd tak :)
>
>

Hej

Hvad med en form for suppe?
Hvad servere du til hovedret og dessert.

/Thomas
--
"jeg blev perfekt da jeg stoppede med at overdrive"

DaneX (31-12-2004)
Kommentar
Fra : DaneX


Dato : 31-12-04 10:52

Tak for jeres bud.
Ang. hovedret og dessert så er problemet at vi er 3 gutter som hvert år
mødes og vi sørger for en ret hver og vi ved ikke hvad vi hver især kommer
med.

Så jeg ved ikke, hvad hovedretten og desserten byder på.
Men den ene plejer altid at have en god oksesteg til hovedret, så mon ikke
det sker igen i år.

Min kære moder kom lige forbi med en masse forskelligt til min fryser.
Blandt andet var der noget røget landskinke og bresaola.
Så jeg tror, at jeg vil gøre det, at jeg køber en melon af en eller anden
art. Skærer den ud i både og vikler dem ind i henholdsvis røget landskinke
og bresaola. Og så serverer med skiver af frisk mozzarella til.

Jeg må indrømme at selvom jeg godt kan li' hjemmelavet hønsesalat, så gider
jeg ikke lige til at skulle stå og lave det her i dag :)

Og Foie Gras Terrine aner jeg ikke hvad er men idéen med vores aften er at
vi selv laver vores retter - ikke køber det færdiglavet. :)

Men som sagt - tak for jeres bud.

/Martin



Kevin Edelvang (31-12-2004)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 31-12-04 12:14

DaneX wrote:

> Min kære moder kom lige forbi med en masse forskelligt til min fryser.
> Blandt andet var der noget røget landskinke og bresaola.
> Så jeg tror, at jeg vil gøre det, at jeg køber en melon af en eller
> anden art. Skærer den ud i både og vikler dem ind i henholdsvis røget
> landskinke og bresaola. Og så serverer med skiver af frisk mozzarella
> til.

God ide med den røgede skinke, men bresaola skal serveres således: Tag et
stort fad eller en dyb tallerken og stænk det let med en god olivenolie. Så
lægger du skiverne som en stor blomst rundt i cirkler, til tallerkenen
bugner. (hvis du forbereder i god tid, er det her, du dækker godt af med
film og smider i køleskabet). En halv time (sådan ca.) før serveringen tager
du herligheden ud på køkkenbordet og presser en halv citron jævnt ud over.
Dernæst et fornuftigt lag af den gode olivenlolie og til sidst masser af
friskkværnet, sort peber. *Sådan* smager bresaola godt. Evt. med en
fornuftig humpel brød til. Og trykket ligger på anden stavelse

Mvh
Kevin Edelvang



DaneX (01-01-2005)
Kommentar
Fra : DaneX


Dato : 01-01-05 22:12

> God ide med den røgede skinke, men bresaola skal serveres således: Tag et
> stort fad eller en dyb tallerken og stænk det let med en god olivenolie.

> lægger du skiverne som en stor blomst rundt i cirkler, til tallerkenen
> bugner. (hvis du forbereder i god tid, er det her, du dækker godt af med
> film og smider i køleskabet). En halv time (sådan ca.) før serveringen
tager
> du herligheden ud på køkkenbordet og presser en halv citron jævnt ud over.
> Dernæst et fornuftigt lag af den gode olivenlolie og til sidst masser af
> friskkværnet, sort peber. *Sådan* smager bresaola godt. Evt. med en
> fornuftig humpel brød til. Og trykket ligger på anden stavelse

Tak for tippet, Kevin.
Det må jeg prøve en dag.

/Martin



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste