/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Indbagt oksemørbrad på Weber ???
Fra : Jan


Dato : 30-12-04 10:53

Hejsa

Vi skal have indbagt mørbrad nytårsaften og har tænkt på at lave dem (2
stk.) på vores webergrill, men hvor lang tid skal de have og hvilken kerne
temperatur skal de have når jeg tager dem af.
Vil det ikke være godt at lægge lidt butterdej omkring dem eller hvad ville
i gøre ???

Mvh

Jan



 
 
Kevin Edelvang (30-12-2004)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 30-12-04 15:52

Jan wrote:

> Vi skal have indbagt mørbrad nytårsaften og har tænkt på at lave dem
> (2 stk.) på vores webergrill,

Uden at være en af gruppens mange weber-entusiaster, har jeg dog meget svært
ved at forestille mig, at indbagte sager kunne blive gode i en grill. Jeg
tænker mest på at dejen må få all grillsmagen i stedet for kødet. Noget, jeg
ikke selv forestiller mig er lækkert.

Mvh
Kevin Edelvang



Jonas Kofod (30-12-2004)
Kommentar
Fra : Jonas Kofod


Dato : 30-12-04 21:40

"Kevin Edelvang" <virker@ikke.invalid> skrev i en meddelelse
news:41d4160b$0$225$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jan wrote:
>
> > Vi skal have indbagt mørbrad nytårsaften og har tænkt på at lave dem
> > (2 stk.) på vores webergrill,
>
> Uden at være en af gruppens mange weber-entusiaster

Næ jeg kan undre mig over at der flere steder i gruppen skriver at man skal
stege dit eller dat og på en WEBER-grill. Ikke en grill eller kuglegrill -
nej pine død weber weber weber.

Prøv at tænk på hvor fjollet det kommer til at lyde når den samme grille
roder sig ind i hovedet på folk angående andre ting.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177502
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408534
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste