/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Brændte mandler
Fra : Rikke


Dato : 29-12-04 22:13

Hej,

Er der nogen der kan hjælpe med en opskrift på Brændte mandler. Det skal
være ligesom dem, som man kan købe på gaden, hvor de står med deres kæmpe
gryder.
Vi har forsøgt at lave Brændte mandler, men de bliver blanke og ikke som dem
vi køber på gaden

Mvh Rikke


---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.783 / Virus Database: 529 - Release Date: 25-10-2004



 
 
Steen Suder, privat (29-12-2004)
Kommentar
Fra : Steen Suder, privat


Dato : 29-12-04 23:02

Rikke wrote:
> Hej,
>
> Er der nogen der kan hjælpe med en opskrift på Brændte mandler. Det skal
> være ligesom dem, som man kan købe på gaden, hvor de står med deres kæmpe
> gryder.
> Vi har forsøgt at lave Brændte mandler, men de bliver blanke og ikke som dem
> vi køber på gaden

Du skal bare bruge sådan en stor, roterende kobbergryde som profferne
bruger, så er den i vinkel.

--
Steen Suder
Prøv at forestille dig, at du er en anden, og læs så din artikel igennem
inden du sender den. Alle har interesse i, at du staver og formulerer
dig, så godt du kan. På den måde forstås det lettere, hvad du skriver.

Helle Petersen (30-12-2004)
Kommentar
Fra : Helle Petersen


Dato : 30-12-04 15:03

Hej Rikke og gruppe

"problemet" når de bliver blanke er at sukkermassen løber tør for væske
(vand) og så bliver sukkeren til bolchemasse. Du skal blive ved med at hælde
LIDT vand på og røre, røre, røre. På den måde bliver sukkermassen ikke så
varm at den bliver til blochemasse og sukkeren sætter sig efterhånden fast
på mandlerne.

Godt nytår
Helle



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177502
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408534
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste