/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tilberedelse af dyrefilet - hvordan?
Fra : Charlotte


Dato : 28-12-04 22:18

Hej oh madkyndige

Vi skal holde nytårsfest og lave dejlig mad. Blandt andet en dyrefilet.
Men.. hvordan skal den tilberedes? Altså hvor længe skal den i ovnen og ved
hvilken temperatur?

Går ud fra, at den først skal brunes godt af i smør på en pande. Kan det
gøres om formiddagen? Og så kan den stå på køl indtil den skal i ovnen?

Er det nok at lade den trække 15 min inden udskæring?

PS! Vi serverer små, hele smørstegte kartofler med skræl, sauté af
kantareller, cox orange, valnødder og druer til - og en kraftig vildtsauce
(som egentlig er lavet på kalvefond, de havde ikke vildtfond i butikken), så
den skal nok bare være helt plain m/ salt & peber.

Mange hilsener fra Charlotte



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177502
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408534
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste