/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bog om fransk rødvin? Anbefalinger?
Fra : rt


Dato : 28-12-04 21:48

Hej.

Jeg skal i gang med de franske rødvine. Jeg skal derfor
have fundet en bog, en god begynderbog, så jeg kan lære
lidt. Jeg begrænser mig til de franske rødvine som en start.

Nogen der kender en god bog, de kan anbefale?

/rt



 
 
Bo Warming (29-12-2004)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 29-12-04 04:26

"rt" <ostekongenFJERN@hotmail.com> wrote in message
news:41d1c66c$0$51251$14726298@news.sunsite.dk...
> Jeg skal i gang med de franske rødvine. Jeg skal derfor
> have fundet en bog, en god begynderbog, så jeg kan lære
> lidt. Jeg begrænser mig til de franske rødvine som en start.
> Nogen der kender en god bog, de kan anbefale?

Kender nogen en bog med kemiske analyseværdier for de spirituøse
drikkevarer - hvor meget sukker og garvesyre - pH-værdier og lignende?

Danmark og især Irma har vist været internationalt toneangivende mht
varedeklarationer, som er en kemi-cand.scients kæreste læsning under indkøb,
men at den ingrediens der er mest af, nævnes først, er ikke nok for min
videbegærlighed

Poul Erner Andersens DTH-lærebøger (medforfatter Risum) er fremragende, men
dækker især den ingeniørmæssigt vigtige levnedsmiddelkemi og ikke
luksus-drikkevarerne



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste