|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Bog om fransk rødvin? Anbefalinger? Fra : rt
 | 
 Dato :  28-12-04 21:48
 | 
 |  | Hej.
 
 Jeg skal i gang med de franske rødvine. Jeg skal derfor
 have fundet en bog, en god begynderbog, så jeg kan lære
 lidt. Jeg begrænser mig til de franske rødvine som en start.
 
 Nogen der kender en god bog, de kan anbefale?
 
 /rt
 
 
 
 
 |  |  | 
  Bo Warming (29-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Bo Warming
 | 
 Dato :  29-12-04 04:26
 | 
 |  | "rt" <ostekongenFJERN@hotmail.com> wrote in message
 news:41d1c66c$0$51251$14726298@news.sunsite.dk...
 > Jeg skal i gang med de franske rødvine. Jeg skal derfor
 > have fundet en bog, en god begynderbog, så jeg kan lære
 > lidt. Jeg begrænser mig til de franske rødvine som en start.
 > Nogen der kender en god bog, de kan anbefale?
 
 Kender nogen en bog med kemiske analyseværdier for de spirituøse
 drikkevarer - hvor meget sukker og garvesyre - pH-værdier og lignende?
 
 Danmark og især Irma har vist været internationalt toneangivende mht
 varedeklarationer, som er en kemi-cand.scients kæreste læsning under indkøb,
 men at den ingrediens der er mest af, nævnes først, er ikke nok for min
 videbegærlighed
 
 Poul Erner Andersens DTH-lærebøger (medforfatter Risum) er fremragende, men
 dækker især den ingeniørmæssigt vigtige levnedsmiddelkemi og ikke
 luksus-drikkevarerne
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |