|
| Bog om fransk rødvin? Anbefalinger? Fra : rt |
Dato : 28-12-04 21:48 |
|
Hej.
Jeg skal i gang med de franske rødvine. Jeg skal derfor
have fundet en bog, en god begynderbog, så jeg kan lære
lidt. Jeg begrænser mig til de franske rødvine som en start.
Nogen der kender en god bog, de kan anbefale?
/rt
| |
Bo Warming (29-12-2004)
| Kommentar Fra : Bo Warming |
Dato : 29-12-04 04:26 |
|
"rt" <ostekongenFJERN@hotmail.com> wrote in message
news:41d1c66c$0$51251$14726298@news.sunsite.dk...
> Jeg skal i gang med de franske rødvine. Jeg skal derfor
> have fundet en bog, en god begynderbog, så jeg kan lære
> lidt. Jeg begrænser mig til de franske rødvine som en start.
> Nogen der kender en god bog, de kan anbefale?
Kender nogen en bog med kemiske analyseværdier for de spirituøse
drikkevarer - hvor meget sukker og garvesyre - pH-værdier og lignende?
Danmark og især Irma har vist været internationalt toneangivende mht
varedeklarationer, som er en kemi-cand.scients kæreste læsning under indkøb,
men at den ingrediens der er mest af, nævnes først, er ikke nok for min
videbegærlighed
Poul Erner Andersens DTH-lærebøger (medforfatter Risum) er fremragende, men
dækker især den ingeniørmæssigt vigtige levnedsmiddelkemi og ikke
luksus-drikkevarerne
| |
|
|