In article <41d948c5$0$243$edfadb0f@dread12.news.tele.dk>,
"alfaekko" <nosp@mfor.me> wrote:
> Testen var elendig, og jeg har skrevet til Tænk og Test med en længere
> udredning om hvad der var galt med den.
Bare for nysgerrighedens skyld, hvad skrev du (bare i punktform)?
Jeg studsede bl.a. over at man uden at kny målte gennemløbstider i de
enkelte maskiner. Jeg ved ikke supermeget om det, men mener bestemt, at
en del af kunsten går ud på at ramme 25-30 sek?
Så fx Ranchilios 9 sek giver i det lys måske ikke det bedste
sammenligningsgrundlag. Forstået på den måde, at der ikke blev arbejdet
med at tilpasse gennemløbstiden (vha fx formalingsgrad eller stampning),
hvilket ellers er en afgørende faktor.
> Hvis man vil vide noget om espresso kan jeg anbefale følgende steder.
>
> usenet: alt.coffee
>
www.coffeegeek.com
>
www.sweetmarias.com
>
www.coffeekid.com
>
www.espressokaffe.dk
>
www.coffea.dk
Der er også en test på
www.kaffe.no som virker god og dog let
tilgængelig.
--
Lone
when emailing, insert a dot between <daimi> and <au> plus remove the <.invalid>