|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | spinattærte Fra : elisabeth
 | 
 Dato :  26-12-04 17:07
 | 
 |  | en forrets-ide til nytårsmenuen...... den er GO!
 
 Hilsen Elisabeth
 __________________________________________________
 Spinattærte
 
 900 g. hakket spinat
 4 æg
 100 g mayonnaise
 1 dl mælk
 salt, peber, muskat
 
 Røres sammen og bages I en springform ved 180 gr. i 40 min.
 Afkøles
 
 Fyld:
 ½ l. creme fraiche
 250 g røget laks/ørred/kylling i tern
 salt, peber, citronsaft
 
 Røres sammen og fordeles på tærten
 
 Pynt:
 Rejer
 agurk
 cherrytomater
 dild
 citron
 
 
 
 
 |  |  | 
  Margit (27-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Margit
 | 
 Dato :  27-12-04 01:21
 | 
 |  | er det frosset og optøet spinat?
 
 
 "elisabeth" <beks@tegnetmail.dk> skrev i en meddelelse
 news:41cee1d9$0$92106$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 > en forrets-ide til nytårsmenuen...... den er GO!
 >
 > Hilsen Elisabeth
 > __________________________________________________
 > Spinattærte
 >
 > 900 g. hakket spinat
 > 4 æg
 > 100 g mayonnaise
 > 1 dl mælk
 > salt, peber, muskat
 >
 > Røres sammen og bages I en springform ved 180 gr. i 40 min.
 > Afkøles
 >
 > Fyld:
 > ½ l. creme fraiche
 > 250 g røget laks/ørred/kylling i tern
 > salt, peber, citronsaft
 >
 > Røres sammen og fordeles på tærten
 >
 > Pynt:
 > Rejer
 > agurk
 > cherrytomater
 > dild
 > citron
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  elisabeth (27-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : elisabeth
 | 
 Dato :  27-12-04 10:01
 | 
 |  | 
 "Margit" <sv@tesenet.dk> skrev i en meddelelse
 news:41cf554e$0$258$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > er det frosset og optøet spinat?
 
 Det er i hvert fald, hvad jeg har brugt.
 
 Hilsen elisabeth
 
 > "elisabeth" <beks@tegnetmail.dk> skrev i en meddelelse
 > news:41cee1d9$0$92106$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 > > en forrets-ide til nytårsmenuen...... den er GO!
 > >
 > > Hilsen Elisabeth
 > > __________________________________________________
 > > Spinattærte
 > >
 > > 900 g. hakket spinat
 > > 4 æg
 > > 100 g mayonnaise
 > > 1 dl mælk
 > > salt, peber, muskat
 > >
 > > Røres sammen og bages I en springform ved 180 gr. i 40 min.
 > > Afkøles
 > >
 > > Fyld:
 > > ½ l. creme fraiche
 > > 250 g røget laks/ørred/kylling i tern
 > > salt, peber, citronsaft
 > >
 > > Røres sammen og fordeles på tærten
 > >
 > > Pynt:
 > > Rejer
 > > agurk
 > > cherrytomater
 > > dild
 > > citron
 > >
 > >
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |