/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Langtidsstegt and - igenigen
Fra : T


Dato : 22-12-04 19:57

Mine ænder skal i morgen udsættes for en afprøvning af opskriften fra Jens
Bruun (100 gr i 9-10 timer).
Mit spørgsmål: kan jeg ikke bruge stegeposer, så ovnen fedtes knapt så meget
til ???




 
 
elisabeth (22-12-2004)
Kommentar
Fra : elisabeth


Dato : 22-12-04 21:38


"T" <ikkeibrug@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:41c9c367$0$212$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Mine ænder skal i morgen udsættes for en afprøvning af opskriften fra Jens
> Bruun (100 gr i 9-10 timer).
> Mit spørgsmål: kan jeg ikke bruge stegeposer, så ovnen fedtes knapt så
meget
> til ???
>

Jeg har et tillægsspørgsmål.
Vil også gerne prøve langtidsstegningen, men min gamle far dør af skuffelse,
hvis der ikke er den traditionelle fars indeni. Går det an med den
stegeform, når anden er fyldt med svinefars m. svedsker og æbler?
Hilsen
Elisabeth



Jens Bruun (22-12-2004)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 22-12-04 21:57

"elisabeth" <beks@tegnetmail.dk> wrote in message
news:41c9db32$0$47605$edfadb0f@dread14.news.tele.dk

> Går det an
> med den stegeform, når anden er fyldt med svinefars m. svedsker og
> æbler?

Det ville jeg ikke satse på.

--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - Min fotodagbog (Sidst opdat. 21.12.04)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - Mit fotogalleri



Kevin Edelvang (22-12-2004)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 22-12-04 23:21

T wrote:

> Mine ænder skal i morgen udsættes for en afprøvning af opskriften fra
> Jens Bruun (100 gr i 9-10 timer).
> Mit spørgsmål: kan jeg ikke bruge stegeposer, så ovnen fedtes knapt
> så meget til ???

Har ingen erfaring med stegeposer. Bryder mig ikke om at tilberede mad
pakket ind i plastik. Har dog med held brugt dette fif: Læg anden på en rist
lige over en bradepande, som du lægger bagepapir i bunden af. Resultatet
bliver det velkendte, men i stedet for en "bradepande fra helvede" at bøvle
med bagefter, er det lige til at kyle papiret væk. Skyen bliver også den
samme. Jeg bruger samme fremgangsmåde til svinekammen, i det tilfælde lægger
jeg den blot direkte på bagepapiret og hælder vand ved, så benene er dækket
og med løg og den slags omkring.

Mvh
Kevin Edelvang



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste