> Jeg hørte i et madmagasin i radioen forleden dag, at der blev
> foreslået, at man kune koge ænderne d. 23. dec - lade dem stå i suppen
> til næste dag og så brune dem i oven, mens flæskestegen alligevel står
> og trækker.
> Det lyder lidt praktisk, da man så slipper for at stå og bakse med
> ænderne i sidste øjeblik.
> Men hvordan mon resultatet bliver ? Vi vil jo nødigt gå på kompromis
> med kvaliteten. Er der nogen af jer, der har prøvet det ?
>
Hej Bente
Sidste års julemenu var for både svigerforældre og forældre sædeles 
revolutionerende. Anden blev kogt og flæskestegen blev grillet i weberen. 
Det blev en fabelagtig menu, der skal gentages i år af min svigermor. Efter 
min mening er almindelig stegt and for fed og samtid ofte lidt tør i det. 
Når anden koges bevares kødet meget saftigt, mens fedtet koges af - det 
giver efter min mening en mere lækker and ( og mere mør ). En anden fordel 
er, at man slipper for den afskyelige stank af and. Faktisk lugter det bare, 
som når man koger suppe.
Mvh.
Mette - der omvendte hele familiens traditioner sidste år 

.