|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Din nytårs menù Fra : Kenneth Koustrup
 | 
 Dato :  22-12-04 00:08
 | 
 |  | 
 
            Ja, vi er nogen som er tidligt ude(menu`en til jul er jo ligesom fastlagt).
 Jeg tror vi er enige om følgende     (tror med stort)
 Velkomst drink: Picam bong med appelsin juice
 Forret: Høns i asaps (tartelleter)
 Hovederet: Coulotte steg, med bagte kartofter, salat og brød samt 
 grill/hvidløgs smør.
 Dessert: Brownies med is og frugt.
 kl. 24 kranse kage og champange
 Natmad: Skrottede (altså ingen)
 Lad mig høre hvad i skal have?
 -- 
 /Kenneth Koustrup 
            
             |  |  | 
  Kenneth Koustrup (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kenneth Koustrup
 | 
 Dato :  22-12-04 00:10
 | 
 |  | 
 
            Tilsæt selv kommaer, og ret selv stavefejl.    -- 
 /Kenneth Koustrup
 "Kenneth Koustrup" <kenneth.k@slet.mail.dk> skrev i en meddelelse 
 news:41c8acf7$0$74685$14726298@news.sunsite.dk...
 > Ja, vi er nogen som er tidligt ude(menu`en til jul er jo ligesom 
 > fastlagt).
 >
 > Jeg tror vi er enige om følgende     (tror med stort)
 >
 > Velkomst drink: Picam bong med appelsin juice
 >
 > Forret: Høns i asaps (tartelleter)
 >
 > Hovederet: Coulotte steg, med bagte kartofter, salat og brød samt 
 > grill/hvidløgs smør.
 >
 > Dessert: Brownies med is og frugt.
 >
 > kl. 24 kranse kage og champange
 >
 > Natmad: Skrottede (altså ingen)
 >
 >
 > Lad mig høre hvad i skal have?
 >
 > -- 
 >
 > /Kenneth Koustrup
 > 
            
             |  |  | 
  jubija@yahoo.dk (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : jubija@yahoo.dk
 | 
 Dato :  22-12-04 01:03
 | 
 |  | 
 
            On Wed, 22 Dec 2004 00:08:28 +0100, "Kenneth Koustrup"
 <kenneth.k@slet.mail.dk> wrote:
 >Ja, vi er nogen som er tidligt ude(menu`en til jul er jo ligesom fastlagt).
 >
 >Jeg tror vi er enige om følgende     (tror med stort)
 >
 >Velkomst drink: Picam bong med appelsin juice
 >
 >Forret: Høns i asaps (tartelleter)
 >
 >Hovederet: Coulotte steg, med bagte kartofter, salat og brød samt 
 >grill/hvidløgs smør.
 >
 >Dessert: Brownies med is og frugt.
 >
 >kl. 24 kranse kage og champange
 >
 >Natmad: Skrottede (altså ingen)
 >
 Utroligt - det er den samme menu, jeg fik i 1984....(selv om Pisang
 Ambon allerede dengang havde været kitch i 5 år....     |  |  | 
  Kenneth Koustrup (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kenneth Koustrup
 | 
 Dato :  22-12-04 23:51
 | 
 |  | 
 
            passer jo meget godt med at jeg dengang lige var blevet født    Men så kan du jo også stå inde for sammensætningen    -- 
 /Kenneth Koustrup
 <jubija@yahoo.dk> skrev i en meddelelse 
 news:rbehs0dotu19d988deuh3j4a5bmrbido1e@4ax.com...
 > On Wed, 22 Dec 2004 00:08:28 +0100, "Kenneth Koustrup"
 > <kenneth.k@slet.mail.dk> wrote:
 >
 >>Ja, vi er nogen som er tidligt ude(menu`en til jul er jo ligesom 
 >>fastlagt).
 >>
 >>Jeg tror vi er enige om følgende     (tror med stort)
 >>
 >>Velkomst drink: Picam bong med appelsin juice
 >>
 >>Forret: Høns i asaps (tartelleter)
 >>
 >>Hovederet: Coulotte steg, med bagte kartofter, salat og brød samt
 >>grill/hvidløgs smør.
 >>
 >>Dessert: Brownies med is og frugt.
 >>
 >>kl. 24 kranse kage og champange
 >>
 >>Natmad: Skrottede (altså ingen)
 >>
 > Utroligt - det er den samme menu, jeg fik i 1984....(selv om Pisang
 > Ambon allerede dengang havde været kitch i 5 år....     |  |  | 
  Kasper Malmberg (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kasper Malmberg
 | 
 Dato :  22-12-04 01:09
 | 
 |  | 
 > Lad mig høre hvad i skal have?
 
 JEg skal lave desserten.
 
 og det bliver:
 
 portions anrettede tallerkner med
 
 et lille glas chokolademousse med appelsin.
 et par kugler mandel og vanilje panacotta med appelsin/mynte gele
 og et lille lunt stykke brownie med valnødder og kaffesmag (og måske
 lidt appelsin).
 
 Jeg arbejder stadig lidt på hvordan det skal se ud, måske laver jeg en
 slags appelsin sovs til at pynte med.
 
 MVH
 Kasper Malmberg
 
 
 |  |  | 
  Kasper Malmberg (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kasper Malmberg
 | 
 Dato :  22-12-04 01:10
 | 
 |  | 
 > Lad mig høre hvad i skal have?
 
 
 JEg skal lave desserten.
 
 og det bliver:
 
 portions anrettede tallerkner med
 
 et lille glas chokolademousse med appelsin.
 et par kugler mandel og vanilje panacotta med appelsin/mynte gele
 og et lille lunt stykke brownie med valnødder og kaffesmag (og måske
 lidt appelsin).
 
 Jeg arbejder stadig lidt på hvordan det skal se ud, måske laver jeg en
 slags appelsin sovs til at pynte med.
 
 MVH
 Kasper Malmberg
 
 
 |  |  | 
  Kevin Edelvang (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  22-12-04 11:00
 | 
 |  | Kasper Malmberg wrote:
 
 > et par kugler mandel og vanilje panacotta
 
 Hvordan laver man panna cotta som kugler?
 
 Mvh
 Kevin Edelvang
 
 
 
 
 |  |  | 
   Kasper Malmberg (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kasper Malmberg
 | 
 Dato :  22-12-04 11:27
 | 
 |  | Kevin Edelvang wrote:
 > Kasper Malmberg wrote:
 >
 >
 >>et par kugler mandel og vanilje panacotta
 >
 >
 > Hvordan laver man panna cotta som kugler?
 
 Jag havde tænkt mig at forme dem med ske når det havde sat sig. Men nu
 har jeg aldrig lave panacotta før så jeg må hellere lave en test inden
 den store aften. Hvis ikke det kan lade sig gøre bliver det lavet i en
 lille skål.
 
 MVH
 Kasper Malmberg
 
 
 |  |  | 
    Kevin Edelvang (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  22-12-04 15:42
 | 
 |  | Kasper Malmberg wrote:
 
 > Jag havde tænkt mig at forme dem med ske når det havde sat sig. Men nu
 > har jeg aldrig lave panacotta før så jeg må hellere lave en test inden
 > den store aften. Hvis ikke det kan lade sig gøre bliver det lavet i en
 > lille skål.
 
 Ah, ok. Det har konsistens lidt mindre fast end klassisk budding. Den kan
 snildt laves i en fix form og selv "stå", når den vendes ud. En decideret
 kugleform ville jeg dog have svært ved at forestille mig, man kunne få til
 at fungere. Så skulle den være væsentlig stivere og så "kugles" med et af de
 der kuglejern til frugt - kan ikke lige huske navnet.
 
 Mvh
 Kevin Edelvang
 
 
 
 
 |  |  | 
  Kenneth Koustrup (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kenneth Koustrup
 | 
 Dato :  22-12-04 23:51
 | 
 |  | 
 
            MUMS    -- 
 /Kenneth Koustrup
 "Kasper Malmberg" <kryton-hophop@tiscali.dk> skrev i en meddelelse 
 news:41c8bb55$0$224$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
 >
 > > Lad mig høre hvad i skal have?
 >
 >
 > JEg skal lave desserten.
 >
 > og det bliver:
 >
 > portions anrettede tallerkner med
 >
 > et lille glas chokolademousse med appelsin.
 > et par kugler mandel og vanilje panacotta med appelsin/mynte gele
 > og et lille lunt stykke brownie med valnødder og kaffesmag (og måske lidt 
 > appelsin).
 >
 > Jeg arbejder stadig lidt på hvordan det skal se ud, måske laver jeg en 
 > slags appelsin sovs til at pynte med.
 >
 > MVH
 > Kasper Malmberg 
            
             |  |  | 
  Ebbe Kristensen (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ebbe Kristensen
 | 
 Dato :  22-12-04 10:16
 | 
 |  | 
 
            Kenneth Koustrup wrote:
 > Ja, vi er nogen som er tidligt ude(menu`en til jul er jo ligesom
 fastlagt).
 >
 > Jeg tror vi er enige om følgende     (tror med stort)
 >
 > Velkomst drink: Picam bong med appelsin juice
 Brooklyn Brewery Black Chocolate Stout
 > Forret: Høns i asaps (tartelleter)
 Østers. Hertil en Young's Double Chocolate Stout.
 > Hovederet: Coulotte steg, med bagte kartofter, salat og brød samt
 > grill/hvidløgs smør.
 Bouillabaisse. Hertil Carlsberg Criollo stout
 > Dessert: Brownies med is og frugt.
 Chokoladesuppe. Hertil en Kjærstrup chokolade stout.
 > kl. 24 kranse kage og champange
 Hvis vi kan skaffe det: en belgisk øl brygget med champagnegær. Men
 den er ikke så ligetil at opstøve her til lands.
 Ebbe
            
             |  |  | 
  ivan (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : ivan
 | 
 Dato :  22-12-04 17:30
 | 
 |  | Hej Ebbe
 
 Jeg har netop købt en Bush Prestige i Roskilde øl. Den skulle være lavet
 efter champagneprincipper, så mon ikke det kunne bruges.
 
 Den er dog ret pebret... 200 kr. for 75 cl.
 
 
 Højt skum
 ivan
 
 >
 > Hvis vi kan skaffe det: en belgisk øl brygget med champagnegær. Men
 > den er ikke så ligetil at opstøve her til lands.
 >
 > Ebbe
 >
 >
 
 
 
 |  |  | 
   Kenneth Koustrup (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kenneth Koustrup
 | 
 Dato :  22-12-04 23:53
 | 
 |  | Pokkers så populær den er i år, mon man skulle prøve den..
 
 --
 
 /Kenneth Koustrup
 "ivan" <ivan@aub.dk> skrev i en meddelelse
 news:Xns95C7B1F7F7BD4ivanaubdk@195.129.110.158...
 > Hej Ebbe
 >
 > Jeg har netop købt en Bush Prestige i Roskilde øl. Den skulle være lavet
 > efter champagneprincipper, så mon ikke det kunne bruges.
 >
 > Den er dog ret pebret... 200 kr. for 75 cl.
 >
 >
 > Højt skum
 > ivan
 >
 >>
 >> Hvis vi kan skaffe det: en belgisk øl brygget med champagnegær. Men
 >> den er ikke så ligetil at opstøve her til lands.
 >>
 >> Ebbe
 >>
 >>
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Kenneth Koustrup (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kenneth Koustrup
 | 
 Dato :  22-12-04 23:52
 | 
 |  | 
 
            okay, noget af det som jeg ikke kender    Men forandring er altid dejligt
 -- 
 /Kenneth Koustrup
 "Ebbe Kristensen" <ebbe@ekologic.dk> skrev i en meddelelse 
 news:1103706975.193123.241170@f14g2000cwb.googlegroups.com...
 Kenneth Koustrup wrote:
 > Ja, vi er nogen som er tidligt ude(menu`en til jul er jo ligesom
 fastlagt).
 >
 > Jeg tror vi er enige om følgende     (tror med stort)
 >
 > Velkomst drink: Picam bong med appelsin juice
 Brooklyn Brewery Black Chocolate Stout
 > Forret: Høns i asaps (tartelleter)
 Østers. Hertil en Young's Double Chocolate Stout.
 > Hovederet: Coulotte steg, med bagte kartofter, salat og brød samt
 > grill/hvidløgs smør.
 Bouillabaisse. Hertil Carlsberg Criollo stout
 > Dessert: Brownies med is og frugt.
 Chokoladesuppe. Hertil en Kjærstrup chokolade stout.
 > kl. 24 kranse kage og champange
 Hvis vi kan skaffe det: en belgisk øl brygget med champagnegær. Men
 den er ikke så ligetil at opstøve her til lands.
 Ebbe
            
             |  |  | 
  mcloud (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : mcloud
 | 
 Dato :  22-12-04 16:25
 | 
 |  | Hej
 Vores nytaars menu består af flg.
 
 Forret : rejecocktail med hvidløgsdressing.  Vin - Chardonney .
 Hovedret : kalvetournedos m. dijonsauce og pommes ? og svampe og grønt.
 Vin -Amarone .
 Dessert :  små chokolader og is . Vin - Sauternes.
 
 mvh og Glædelig Jul og godt Nytår til Alle
 mcloud
 
 
 
 
 |  |  | 
  Heidi (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Heidi
 | 
 Dato :  22-12-04 16:36
 | 
 |  | mcloud wrote:
 > Hej
 > Vores nytaars menu består af flg.
 >
 > Forret : rejecocktail med hvidløgsdressing.  Vin - Chardonney .
 
 Kunne du tænke dig at dele opskriften på den hvidløgsdressing?
 
 > mvh og Glædelig Jul og godt Nytår til Alle
 
 Tak og i lige måde.
 
 --
 Heidi
 
 
 
 |  |  | 
  Kenneth Koustrup (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kenneth Koustrup
 | 
 Dato :  22-12-04 23:53
 | 
 |  | Ja jeg ville også helst have rejecocktail, men man må jo være fleksibel når
 man er flere der skal holde nytår sammen..
 
 --
 
 /Kenneth Koustrup
 "mcloud" <kim@lechef.dk> skrev i en meddelelse
 news:41c991b5$0$74680$14726298@news.sunsite.dk...
 > Hej
 > Vores nytaars menu består af flg.
 >
 > Forret : rejecocktail med hvidløgsdressing.  Vin - Chardonney .
 > Hovedret : kalvetournedos m. dijonsauce og pommes ? og svampe og grønt.
 > Vin -Amarone .
 > Dessert :  små chokolader og is . Vin - Sauternes.
 >
 > mvh og Glædelig Jul og godt Nytår til Alle
 > mcloud
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
   Lisbeth Jacobsen (23-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Lisbeth Jacobsen
 | 
 Dato :  23-12-04 00:23
 | 
 |  | 
 
            "Kenneth Koustrup" <kenneth.k@slet.mail.dk> skrev i en meddelelse
 news:41c9faee$0$74680$14726298@news.sunsite.dk...
 Du har sendt en del indlæg i dag, hvor du har postet 1-2 linjers svar i
 toppen af en mere eller mindre langt og ubeskåret indlæg. Tror derfor, at
 du - og mange andre - vil have glæde af, at du lige kaster et blik på denne
 side: www.usenet.dk/netikette/citatteknik.html Mvh. Lisbeth
            
             |  |  | 
    Kenneth Koustrup (23-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kenneth Koustrup
 | 
 Dato :  23-12-04 09:38
 | 
 |  | 
 
            Beklager hvis jeg har ødelagt din dag,
 -- 
 /Kenneth Koustrup
 "Lisbeth Jacobsen" <lisbeth_jacobsen@hotmail_com.invalid> skrev i en 
 meddelelse news:41ca0350$0$13733$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
 > "Kenneth Koustrup" <kenneth.k@slet.mail.dk> skrev i en meddelelse
 > news:41c9faee$0$74680$14726298@news.sunsite.dk...
 >
 > Du har sendt en del indlæg i dag, hvor du har postet 1-2 linjers svar i
 > toppen af en mere eller mindre langt og ubeskåret indlæg. Tror derfor, at
 > du - og mange andre - vil have glæde af, at du lige kaster et blik på 
 > denne
 > side: www.usenet.dk/netikette/citatteknik.html >
 > Mvh. Lisbeth
 >
 > 
            
             |  |  | 
     Kevin Edelvang (23-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  23-12-04 10:25
 | 
 |  | Kenneth Koustrup wrote:
 
 > Beklager hvis jeg har ødelagt din dag,
 >
 >
 > /Kenneth Koustrup
 > "Lisbeth Jacobsen" <lisbeth_jacobsen@hotmail_com.invalid> skrev i en
 > meddelelse news:41ca0350$0$13733$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
 
 [klip]
 
 Hej Kenneth, velkommen til nyhedsgrupperne!
 
 Du ødelægger ikke nogens dag ved at topposte. Det gør blot, at en masse
 erfarne brugere ikke fremover læser dine indlæg - og dermed at du måske går
 glip af nyttige svar på dine spørgsmål. Det er således i din egen interesse
 at poste korrekt. Regler er ikke blot til for reglernes skyld. Det er
 faktisk meget nemmere at læse indlæg, der er klippet til og citeret korrekt.
 
 Hav en rigtig god jul!
 
 Mvh
 Kevin Edelvang
 
 
 
 
 |  |  | 
      Kenneth Koustrup (23-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kenneth Koustrup
 | 
 Dato :  23-12-04 10:40
 | 
 |  | 
 > Hej Kenneth, velkommen til nyhedsgrupperne!
 >
 > Du ødelægger ikke nogens dag ved at topposte. Det gør blot, at en masse 
 > erfarne brugere ikke fremover læser dine indlæg - og dermed at du måske 
 > går glip af nyttige svar på dine spørgsmål. Det er således i din egen 
 > interesse at poste korrekt. Regler er ikke blot til for reglernes skyld. 
 > Det er faktisk meget nemmere at læse indlæg, der er klippet til og citeret 
 > korrekt.
 >
 > Hav en rigtig god jul!
 >
 > Mvh
 > Kevin Edelvang
 "velkommen til nyhedsgrupperne!" Ja, jeg har også kun været her et par år, 
 og har altid top postet da en tidligere afstemning viste at dette var 
 nemmere for folk at læse    |  |  | 
       Kevin Edelvang (23-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  23-12-04 12:35
 | 
 |  | 
 
            Kenneth Koustrup wrote:
 > "velkommen til nyhedsgrupperne!" Ja, jeg har også kun været her et
 > par år,
 Så beklager jeg meget. Jeg holder en del nyhedsgrupper, men havde ikke lige 
 set dig før    > og har altid top postet da en tidligere afstemning viste at
 > dette var nemmere for folk at læse    Hmmm. Jeg kan kun erklære mig uenig. Men denne gang var dit indlæg rart at 
 læse    Mvh
 Kevin Edelvang 
            
             |  |  | 
     Lisbeth Jacobsen (23-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Lisbeth Jacobsen
 | 
 Dato :  23-12-04 11:48
 | 
 |  | "Kenneth Koustrup" <kenneth.k@slet.mail.dk> skrev i en meddelelse
 news:41ca83d5$0$74684$14726298@news.sunsite.dk...
 
 > Beklager hvis jeg har ødelagt din dag,
 
 Der skal heldigvis ret meget mere til at ødelægge min dag. Men som en anden
 skriver, er det en fordel at skrive UNDER det, man svarer på. Forklaringen
 finder du på den side jeg henviste til.
 
 Og VIL du absolut svare i toppen af et indlæg, så slet alt det under dit
 eget svar, for det gør alligevel ingen gavn, når du medtager rub og stub.
 
 Mvh. Lisbeth
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |