|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Coulotte steg.... Fra : Kenneth Koustrup
 | 
 Dato :  22-12-04 00:03
 | 
 |  | Ja, som sub siger. Hvordan ville i tilberede overstående???
 
 --
 
 /Kenneth Koustrup
 
 
 
 
 |  |  | 
  Ukendt (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ukendt
 | 
 Dato :  22-12-04 10:07
 | 
 |  | 
 "Kenneth Koustrup" <kenneth.k@slet.mail.dk> skrev i en meddelelse
 news:41c8abca$0$74686$14726298@news.sunsite.dk...
 > Ja, som sub siger. Hvordan ville i tilberede overstående???
 
 Først og fremmest skal det siges at der er stor forskel på culotter, så jeg
 ville ikke købe den i Aldi til 29,95/½kg....
 Fedt skal der være på hele overfladen, ca. 8-10 mm, den skal ridses (ikke
 helt ned til kødet), herefter gnides med salt og hvidløg, undersiden også
 med hvidløg, men ikke salt. Derefter i ovnen.
 
 Mvh Tommy
 
 
 
 
 |  |  | 
  mcloud (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : mcloud
 | 
 Dato :  22-12-04 10:51
 | 
 |  | Hej Kenneth
 Rids culotten og gnid salt og hvidløg i fedtkanten.
 Derefter sæt et stegetermometer i og steg den til den har en kernetemperatur
 på 65-67 grader ,lad den hvile i ca 15 minutter og skær så stegen ud fra den
 spidse ende og vend den derefter 90 grader og skær så videre derfra.
 mvh
 mcloud og Glædelig Jul
 
 
 
 
 |  |  | 
  Thomas (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Thomas
 | 
 Dato :  22-12-04 16:04
 | 
 |  | Hej Kenneth
 
 Jeg vil dog anbefale at stegen ikke bliver varmere end 60 graer, hvis den
 skal være rosa, som jeg bedst kan lide den.
 
 Mvh
 
 Thomas
 "mcloud" <kim@lechef.dk> wrote in message
 news:41c9436d$0$74682$14726298@news.sunsite.dk...
 > Hej Kenneth
 > Rids culotten og gnid salt og hvidløg i fedtkanten.
 > Derefter sæt et stegetermometer i og steg den til den har en
 kernetemperatur
 > på 65-67 grader ,lad den hvile i ca 15 minutter og skær så stegen ud fra
 den
 > spidse ende og vend den derefter 90 grader og skær så videre derfra.
 > mvh
 > mcloud og Glædelig Jul
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
   Jens Bruun (22-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jens Bruun
 | 
 Dato :  22-12-04 19:33
 | 
 |  | 
 
            "Thomas" <t_s*remove*this*before*reply*and@post4.tele.dk> wrote in
 message news:41c98cdb$0$96981$edfadb0f@dread15.news.tele.dk
 > Jeg vil dog anbefale at stegen ikke bliver varmere end 60 graer, hvis
 > den skal være rosa, som jeg bedst kan lide den.
 Enig. 65-67 grader er aaaaalt for meget til en culotte.
 -- 
 -Jens B.
http://www.fotolog.dk  - Min fotodagbog (Sidst opdat. 21.12.04)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003  - Mit fotogalleri 
            
             |  |  | 
 |  |