|
| Pizza-sovs Fra : Ian Matheson |
Dato : 20-05-01 08:14 |
|
Når jeg laver pizza (Naturligvis i en Weber) plejer jeg at tage dåsetomater,
hvidlæg, frisk basilikum osv, blende det smamme, og direkte på pizza-bunden.
Hvad er fordelen ved at koge sovsen inden ???
God søndag i det gode vejr
www.matheson.dk
| |
Jens Olsen (20-05-2001)
| Kommentar Fra : Jens Olsen |
Dato : 20-05-01 09:02 |
|
"Ian Matheson" <ian@email.dk> skrev i en meddelelse
news:9e7qoj$11kn$1@news.cybercity.dk...
| Når jeg laver pizza (Naturligvis i en Weber) plejer jeg at tage
dåsetomater,
| hvidlæg, frisk basilikum osv, blende det smamme, og direkte på
pizza-bunden.
| Hvad er fordelen ved at koge sovsen inden ???
Hvad er en Weber?
M.v.h.
jens olsen
| |
Hans Pedersen (20-05-2001)
| Kommentar Fra : Hans Pedersen |
Dato : 20-05-01 12:06 |
|
On Sun, 20 May 2001 10:02:17 +0200, "Jens Olsen" <dunja@mail.dk>
wrote:
>Hvad er en Weber?
Det er en kuglegrill, der er særlig dyr. Nok en slags prestige-ting
for haveejere.
--
Hans Pedersen
ICQ# 9178476
Lær at citere korrekt i newsgroups:
< http://www.usenet.dk/netikette/quote.html>
| |
Esben (25-07-2001)
| Kommentar Fra : Esben |
Dato : 25-07-01 01:17 |
|
"Hans Pedersen" <nyhedsgrupper@esenet.dk> skrev i en meddelelse
news:p79fgtorjgldt014kh5n0nvb2njueukpfk@4ax.com...
> On Sun, 20 May 2001 10:02:17 +0200, "Jens Olsen" <dunja@mail.dk>
> wrote:
>
> >Hvad er en Weber?
>
> Det er en kuglegrill, der er særlig dyr. Nok en slags prestige-ting
> for haveejere.
Da jeg boede i Norge, havde vi mulighed for at handle (toldfrit skal det
lige siges) i en amerikansk butik, som bl.a. solgte Weber kuglegrille - for
2-300 kr. afhængigt af modellen. Man skulle ha slået sig ned som importør...
--
Esben
| |
Jan Boegh (25-07-2001)
| Kommentar Fra : Jan Boegh |
Dato : 25-07-01 09:16 |
|
"Hans Pedersen" <nyhedsgrupper@esenet.dk> wrote in message
news:p79fgtorjgldt014kh5n0nvb2njueukpfk@4ax.com...
> On Sun, 20 May 2001 10:02:17 +0200, "Jens Olsen" <dunja@mail.dk>
> wrote:
>
> >Hvad er en Weber?
>
> Det er en kuglegrill, der er særlig dyr. Nok en slags prestige-ting
> for haveejere.
Som til min store irritation faktisk ER bedre end den næsten lignende grill
købt til 300 Kr. Jeg ved ikke om det er placeringen af lufthullerne eller
hvad - men faktum er at kullene brænder langt jævnere i Weber'en.
mvh
Jan
| |
Ian Matheson (20-05-2001)
| Kommentar Fra : Ian Matheson |
Dato : 20-05-01 15:12 |
|
Weber er en kuglegrill, hvor det er muligt at stege med indirekte varme.
Den er nok lidt dyrere, men emaljeret, så den holder længere, så prisen
passer ok.
Maden bliver kanon go' i en Weber, kan absolut anbefales
Ian
"Jens Olsen" <dunja@mail.dk> wrote in message
news:9e7tml$b4k$1@sunsite.dk...
>
> "Ian Matheson" <ian@email.dk> skrev i en meddelelse
> news:9e7qoj$11kn$1@news.cybercity.dk...
> | Når jeg laver pizza (Naturligvis i en Weber) plejer jeg at tage
> dåsetomater,
> | hvidlæg, frisk basilikum osv, blende det smamme, og direkte på
> pizza-bunden.
> | Hvad er fordelen ved at koge sovsen inden ???
>
>
> Hvad er en Weber?
>
> M.v.h.
> jens olsen
>
>
| |
Peter Westh (20-05-2001)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 20-05-01 11:51 |
|
"Ian Matheson" <ian@email.dk> skrev i en meddelelse
news:9e7qoj$11kn$1@news.cybercity.dk...
> Når jeg laver pizza (Naturligvis i en Weber) plejer jeg at tage
dåsetomater,
> hvidlæg, frisk basilikum osv, blende det smamme, og direkte på
pizza-bunden.
> Hvad er fordelen ved at koge sovsen inden ???
Mere smag, og eventuelt en mindre våd pizza.
MVH
Peter
| |
Jan Boegh (20-05-2001)
| Kommentar Fra : Jan Boegh |
Dato : 20-05-01 15:12 |
|
"Ian Matheson" <ian@email.dk> wrote in message
news:9e7qoj$11kn$1@news.cybercity.dk...
> Når jeg laver pizza (Naturligvis i en Weber) plejer jeg at tage
dåsetomater,
Er den god til pizza?
Bruger du en pizzasten eller en form for bakke. Ellers fiser dejen vel ned
gennem tremmerne i risten.
mvh
Jan
| |
Ian Matheson (20-05-2001)
| Kommentar Fra : Ian Matheson |
Dato : 20-05-01 15:17 |
|
Næ, jeg har fået en stenplade af en af mine venner, Sophus Betjentus, ca 1,6
cm tyk
Den lægger jeg ovenpå risten, varmes op, så kommer pizzaen på.
"Jan Boegh" <jan@boegh.X_net> wrote in message
news:9e8jad$hv8$1@news.net.uni-c.dk...
> "Ian Matheson" <ian@email.dk> wrote in message
> news:9e7qoj$11kn$1@news.cybercity.dk...
> > Når jeg laver pizza (Naturligvis i en Weber) plejer jeg at tage
> dåsetomater,
>
> Er den god til pizza?
> Bruger du en pizzasten eller en form for bakke. Ellers fiser dejen vel ned
> gennem tremmerne i risten.
>
> mvh
> Jan
>
| |
|
|