/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
forret med rejer
Fra : LK


Dato : 17-12-04 17:16

Er der nogen der har et supergodt bud på en forret med rejer ?

 
 
NoMan (17-12-2004)
Kommentar
Fra : NoMan


Dato : 17-12-04 17:22

Den her er kanon god, kræver dog også laks...
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=3830&Butterdejsæske

--
Det er fordi det er nemmere at læse - vi læser jo ikke nedfra og op.
Hvorfor skal man skrive svaret under det man svarer ?
Jeg blander mig jo heller ikke i hvilken parti du stemme på!


"LK" <lise.kjaer@mail.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:41c305f6$0$231$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Er der nogen der har et supergodt bud på en forret med rejer ?



John Jessen (18-12-2004)
Kommentar
Fra : John Jessen


Dato : 18-12-04 13:51


"NoMan" <nomail@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:cpv15g$2rqk$1@news.cybercity.dk...
> Den her er kanon god, kræver dog også laks...
> http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=3830&Butterdejsæske
>
Nogen som gider forklare det her med butterdejs-"ÆSKER". Er det fordi de 6
butterdejsplader hæver op og bliver til en æske eller......

John



NoMan (19-12-2004)
Kommentar
Fra : NoMan


Dato : 19-12-04 21:00

Ja det er derfor........

--
Det er fordi det er nemmere at læse - vi læser jo ikke nedfra og op.
Hvorfor skal man skrive svaret under det man svarer ?
Jeg blander mig jo heller ikke i hvilken parti du stemme på!


"John Jessen" <John_jessen2003@yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:cq194a$25kk$1@news.cybercity.dk...
>
> "NoMan" <nomail@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:cpv15g$2rqk$1@news.cybercity.dk...
> > Den her er kanon god, kræver dog også laks...
> >
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=3830&Butterdejsæske
> >
> Nogen som gider forklare det her med butterdejs-"ÆSKER". Er det fordi de 6
> butterdejsplader hæver op og bliver til en æske eller......
>
> John
>
>



Kevin Edelvang (18-12-2004)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 18-12-04 04:47

LK wrote:

> Er der nogen der har et supergodt bud på en forret med rejer ?

Kommer an på rejernes kvalitet. Er det gode rejer, gerne friskkogte/pillede
foretrækker jeg at servere så enkelt som muligt. Gerne på en god klat
mayonnaise rørt på olivenolie med lidt ekstra citronsaft og et ordenligt
skud friske krydderurter - og pyntet med dild, f.eks. Det kan man så evt.
supplere op med kvadrater af ristet toast-brød uden skorpe el. lign.

Hvis rejerne er mindre gode, er de gode tilberedt i hvidvin og hvidløg med
masser frisk persille ved. Hertil er et fornuftigt brød af den italienske
type godt.

Mvh
Kevin Edelvang



mcloud (18-12-2004)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 18-12-04 13:01

Hej LK
her er en enkel og lækker måde at servere rejer på :



400 gram pillede store rejer
150 gram gorgonzola
Olivenolie
Salt og peber
brød til croutoner


Hæld lidt olivenolie på panden og steg rejerne et minuts tid
kom dem op i et ildfast fad ,
skær gorgonzolaen i terninger og fordel dem over rejerne .

Varm det hele i ovnen på 180 grader i et par minutter til osten er smeltet ,


Server på varme tallerkner og drys finthakket persille over
og server varme croutoner de er stegt i lidt olie og 1 fed hvidløg.

mvh og glædelig Jul
mcloud



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste